Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Játék webshop

Játékaink korosztály szerint csoportosítva

Ha életkor szerint válogatnál webshopunkban a játékok között, Válassz:

Rendezés:
Itt újszülött játékoktól 12 hónapos korig való játékokat találsz. Minden baba más ütemben fejlődik. Itt az életkornál ajánlásokat találsz, de vedd figyelembe a vásárlásnál a babád fejlődési ütemét.
A játékokat külön bontottuk, hogy hány hónapos kortól ajánlja a gyártó, így aki bizonytalan, hogy egy csecsemőnek milyen játékok valók, itt segítünk eligazodni. A készségfejlesztő baba játékok segítik a gyermek fejlődését, az őt körülvevő világ megismerését.
A kisbaba eleinte csak a szűkös környezetét ismeri meg. A legfontosabb anyukájának és a többi családtagnak az arca, illata és megnyugtató jelenléte. Ha ajándékot szeretnél vásárolni, és segítség kell, hogy mik lehetnek egy 3 vagy 6 hónapos baba játékai, amik valóban felkeltik az érdeklődését, akkor nézz itt körül. Egy fél éves baba még nem tud ülni általában, így olyan játékot érdemes venni amivel fekve tud játszani és segíti, hogy a baba az oldalára forduljon, vagy hason fekve felkelti a figyelmét, mert sok baba nem szeret hason feküldni, azonban ez nagyon fontos a kis izmainak a megerősítéséhez. A megfelelő játékok lekötik a figyelmét, és észre sem veszi, hogy hason fekszik. 8 és 9 hónapos baba játékok már inkább a mozgásfejlesztő játékok, amik ösztönzik a kúszásra, mászásra. 10 és 11 hónapos babáknak van a legszélesebb játék választék. Itt már könnyű választani. Nézz körül nálunk, reméljük, hogy sikerül mosolyt csalni a baba arcára! A játék öröme most kezdődik! Magyar, megbízható játék webáruház.
Árukereső.hu Árukereső.hu