Formaberakó és formaillesztő játékok

Itt formakereső, formaberakó és formaillesztő játékokat találsz. Formabedobó kocka játékok fából és minőségi műanyagból, formaegyeztető és formafelismerő montessori készségfejlesztő játékok fából. Minden ami formabedobós vagy formaválogató, ahol a megfelelő formát meg kell keresni és a megfelelő helyre kell illeszteni:
Rendezés:
Fa formabedobó játékok nagy kedvencek az 1 éves gyerekek körében. A formabedobó kocka, vagy montessori kocka három dimenziós volta miatt külön érdekes.
A formabedobós játékokat azért is szeretik a gyerekek, mint a fa készségfejlesztő kocka, mert ebben a korban szeretnek berakni és kivenni valamiből tárgyakat, az úgynevezett rakodós-pakolós játékokat.
A formaválogató játék fejleszti a gyerekek finom-motoros mozgását és kézügyességét. A montessori formaillesztők segítségével saját maguk fedezhetik fel a tárgyak méreteit egymáshoz viszonyítva. 
Nagyon sokfajta formaberakó játék létezik. Vannak a lapon elhelyezkedő, lapról kivehető és visszahelyezhető formakereső játékok. Vannak a labdába vagy kockába vagy autóba rakható elemekkel rendelkező formaillesztő játékok.
Anyagát tekintve vannak fa és műanyag, valamint textil, plüss formaillesztők.
A fogantyús formaillesztő fa puzzle nagyon jó választás első ilyen játéknak a különböző formák beillesztéséhez, mert a fogantyúk segítségével a gyerekek könnyeben kiveszik és behelyezik az elemeket. Ezek a fogantyús fa kirakók különböző formájú elemekkel kaphatóak nálunk. A legkedveltebbek az állatos, autós és hangos, hangot adó puzzle kirakók.
A legkülönlegesebbek, és külső megjelenésre a legszebbek a djeco formaillesztő játékok.
Árukereső.hu Árukereső.hu