Dínós játékok

Dínós játékok, dinoszauruszos játékok gyerekeknek:
Rendezés:
A kisfiúk egyik kedvelt állata a Dínó. Ez a lelkesedés felnőtt korig vagy akár korban is tarthat. Hogy miért is szerethetik őket? Talán a különlegességükért, vadságukért, hatalmas méretükért és talán azért mert nincsenek már a világon.
A kategóriába található dínós játékaink bármelyike nagy sikernek örvend majd a kis dínó rajongók körébe.
Kreatív gyerekek örömüket lelik majd a dínós origami, matrica készítő vagy kaparós készletben.
Kisebb gyermekeknek a pötyi vagy a Smartmax mágneses játék nyújthat remek kikapcsolódást.
Óvodás korban a Dinosaur race társasjátékkal mókázhatnak a csemeték, melyben egy dinoszaurusz olimpiába csöppenhetnek bele és ott versengenek egymással, hogy kinek a dínója állhat a dobogó legmagasabb fokára.
A Batasaurus Djeco kártyajátékkal pedig a memóriájukat tehetik próbára a gyermekek, így szerezve minél nagyobb pontszámú dínókat.
A neves Smartgames gyártó játékával, mely a Dinoszauruszok: A varázslatos szigetek nevet kapta, a gyermek különböző nehézségű feladatokon keresztül kell, hogy a húsevő és növényevő dínókat külön szigetcsoportokra helyezze el. Remekül fejleszti a logikát és hosszabb időre leköti a gyermek figyelmét.
És ne maradjon ki a dínós homokozó játék, mellyel egy komplett dínó csontváz alkotható.
Bármelyik játék remek választás lesz a dínószerető kis lurkónak, és természetesen nem csak fiúknak, mert lányok között is vannak akik szeretik a dínókat.
Árukereső.hu Árukereső.hu