Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Fa építőkockák és egyéb építőjátékok fából

Fa építőkockák és egyéb építő játékok fából:
Rendezés:

Kicsiknél a korosztálynak megfelelő fa építőkockák eleinte a felfedezés, a világ megismerése kicsiben. Ahogy egyre nő a gyermek, egyre sokrétűbben tudja használni az építőkockákat.
Az építőkocka a kreativitás, fantázia, azaz képzelőerő fejlesztésén kívül fejleszti a gyermek kézügyességét, finom-motorikus mozgását és térbeli tájékozódást (vizuális érzékelést) is. A fa építőjátékok továbbá nem csupán építésre alkalmasak, hanem szerepjáték során átalakulnak házzá, garázzsá, stb.
A legkedveltebb fa építőkockák a sima építőkockák, valamint a szivárvány, íves építő elemek. Vannak natúr, vagy színes elemek, illetve állatot vagy város építményeit, autókat ábrázoló építőjátékok is fából. Kedvenc márkák: Djeco, Woody, Haba, Little Dutch építőkockák. Különböző kiszerelésekből lehet választani, a legkedveltebbek a 100 és 200db-os, kisméretű és nagyméretű kockák.

Árukereső.hu Árukereső.hu