LOGICO Piccolo

LOGICO Piccolo keret és LOGICO Piccolo feladatlapok. Logico Piccolo tábla és hozzávaló fejlesztő-foglalkoztató feladatcsomagok izgalmas feladatokkal.

Rendezés:

A LOGICO Piccolo nagyszerű készségfejlesztő játék a nagycsoportos kortól egészen az iskola alsó tagozatáig, hiszen a különféle játékos feladatok segítségével a gyerekek koncentrációja, türelme, feladatmegoldása, illetve tanulási készsége úgy fejlődik, hogy közben a csöppségek észre sem veszik, hogy tanulnak. A LOGICO Piccolo játékok segítségével az iskolakezdéshez tartozó megfigyelés és gondolkodás elősegítése, a környezet felfedezése, illetve a betűk és számok játékos megtanulása mind hozzájárul ahhoz, hogy az iskolai környezet ne legyen idegen számukra, sőt lelkesedve várják azt majd az óvoda után. Így például a nagycsoportosok a LOGICO Piccolo feladatok segítségével megismerik a különféle formákat, mintákat, színeket, a párhuzamosságot és különbségeket, az irányokat, a mennyiségeket és méreteket, s mindezt úgy érik el, hogy közben szókincsük is folyamatosan bővül. Az alsó tagozatos iskolásoknak pedig nagy segítséget nyújtanak a LOGICO Piccolo játékok a szövegértésben, a szavak, mondatok és beszédhelyzetek megformálásában, melyeket mesékkel és vidám történetekkel segítenek a humoros  szókincsbővítésre alkalmas kártyalapok.

Természetesen a nyelvtan óra nehézségeihez is nagy segítséget tudnak nyújtani a LOGICO Piccolo játékok, hiszen a rímek, a hangazonosítások, a szótagok, az összekevert betűk és trükkös mondókák révén a gyerekek játszva tanulják meg azokat az alapismereketek, melyekkel a nyelvtan óra, illetve az olvasás óra is egy külön élménnyé válik. Az alsó tagozatosoknak rengeteg féle ismeretterjesztő és készségfejlesztő feladat van a LOGICO Piccolo játékokban, hiszen ezekkel megismerhetik a gyerekek az állatokat, a természetet, az időegységeket, a geometriai alapfogalmakat, az emberi testet és persze a helyes táplálkozást is. És persze a matek sem maradhat ki, hiszen a számfogócska részlegben furfangos de mégis játékosan kialakított feladatokon keresztül szerethetik meg a számok rejtelmeit a csöppségek. A LOGICO Piccolo így segít abban a gyerkőcöknek, hogy az óvoda utáni iskolakezdés könnyedén és gördülékenyen történjen, hogy megtudják milyen a sikerélmény, hogy kell koncentrálni és pontosan megoldani a különféle feladatokat.

Árukereső.hu Árukereső.hu