Fejlesztő játékok

Fejlesztő játékok babáknak, bölcsiseknek óvodásoknak, iskolásoknak és felnőtteknek, válassz:
Rendezés:

Játszva tanulni öröm és boldogság. Saját fejlődésünket megtapasztalni egyedülálló élmény, melyet nem feltétlenül egyedül kell átélnünk. Egy jó társasjátékkal kezünkben, szeretteink körében megtöbbszöröződik az öröm, mely a tanulás közbeni sikerélménnyel párosul. Ezt nyújtják a jól megválasztott fejlesztő játékok, melyek többek között korhoz, nemhez, alkalomhoz vagy a fejlesztendő képességeinkhez lehetnek kiválasztva. Már egy kisbabának is találhatsz nálunk játékot, melyek kiváló minőséget képviselnek, hogy a legérzékenyebb korosztály biztonságos anyagokból készült tárgyakat vehessen a kezébe. Esetükben elsősorban a színek, formák és hangok segítségével fejleszthetők képességeik. A játékok készülhetnek fából, puha textilből vagy toxikus anyagokat nem tartalmazó műanyagokból. Az óvodásoknak szánt fejlesztő játékok már egyre jobban építenek a kognitív képességekre, melyek megmozgatják a kis agytekervényeket. Vásárolhatsz nekik például különböző rakosgatós, szortírozós játékokat, de előszeretettel színezgetnek és akár már számolgatnak is.

Kreativitásuk pedig a legjobban a sokféle szerepjáték közben fejlődik, alakul, melyek ebben a korban kifejezetten fontosak. Szívesen forgatják már a nemükre jellemző játékokat is, így számukra kereshetsz e szerint is. A kisiskolások pedig már szinte minden téren kaphatóak egy kis játékra, legyen az logika, térérzékelés, kézügyesség, szem vagy kéz koordináció fejlesztése, és ez csak néhány példa a sok közül. Rettentő szórakoztató társasjátékaink lehetővé teszik kicsik és nagyok együttes időtöltését, melyekben a móka és kacagás sem hívatlan vendég. A fejlesztő játékok használata még a felnőttek számára is előnyökkel jár, mivel a logikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése a hétköznapi életben is meghozza a gyümölcsét. Akiknek pedig hiányzik vagy csökkent valamilyen képessége, kifejezetten terápiás céllal játszhatnak a fejlesztő játékokkal. Ezért a család legidősebb tagjait is érdemes bevonni a játékba. Aki pedig egyedül szeretne lenni, annak is tudunk ajánlani játékot. Keressen webáruházunkban, vagy kérje segítségünket a legjobb választás érdekében.

A legfőbb fejlesztő tevékenység a játék - ám ne feledd, korántsem mindegy, mit adsz a gyermek kezébe.
Fejlesztő játékokkal gyermeked folyamatosan tanul, még ha ennek nincs is tudatában, sőt, az efféle foglalatosságban kifejezetten örömét leli.
Nagyon fontos, hogy játékosan az otthoni környezetben is támogasd a gyerek fejlődését megfelelő fejlesztő játékokkal, ebben tudunk mi segíteni szakértelemmel és megfelelően összeválogatott választékkal.

Árukereső.hu Árukereső.hu