9.990 Ft

Zingo bingo, Zingo társasjáték gyerekeknek - Thinkfun

9.990 Ft
Kérem még hozzá ezt is (ha nem jelölöd be, nem adjuk a kosárhoz ezeket a fenti termékhez):
Legfontosabb jellemzők

A Zingo Bingo egy szórakoztató díjnyertes bingo jellegű párosító társasjáték 4 éves kortól, melyben a cél, hogy a kis játékosok a lapkák segítségével minél gyorsabban megtöltsék a saját táblájukat.

Életkor: 4 évtől kb. 9 évesig, 2-4 játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 23.
Cikkszám: 7700
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (30) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Zingo bingo Thinkfun társasjáték

Gyors, pörgős társasjáték. Figyelj, és gyorsan keress ugyanolyat!...

A Zingo társasjáték egy gyors, szórakoztató párosító bingo játék.
Az egyik játékos a Zingo csúszkáját előre majd hátra mozgatva megmutat 2 képes lapocskát.
Szerepel a kártyádon valamelyik képecske? Ha igen, kiáltsd gyorsan Zingo! Legyél fürgébb, mint a többi játékos, aki ugyanezt a lapocskát szeretné.
4 éves kortól. Nagyon jó játék azon családoknak, akik olyan játékot keresnek, ahol a kisebbek és nagyobbak együtt tudnak játszani, mert ezt a játékot egy 8-9 éves legalább annyira élvezi, mint egy 4 éves gyerkőc.


 

A Zingo valójában egy gyorsasági képpárosító, bingo játék, mégis nagyon izgalmas. Ez köszönhető többek között az egyedi felépítésének, a képkártyákat tartó "csúszkának". A Zingo társasjáték többszörös díjnyertes játék óvodásoknak és kisiskolásoknak. Kiválóan fejleszti a figyelmet, koncentrációt.

Ajánlott: 4 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 fő 
Játékidő: 10 perc
A játék nehézségi szintje a BGG szerint: 1.03/5 ( nagyon egyszerű )

  • Zingo Bingo társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál!
  • Fejlesztőpedagógus véleményét a játékról lentebb olvashatjátok a "Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt..." fülön!

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
C
saládi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
Fejlesztő játékok óvodásoknak
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Vicces játékok
Iskola előkészítő játékok
Játékok 5-8 éveseknek
Figyelem fejlesztő játékok

Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt...

Zingo társasjáték - vélemény

Ha egy könnyed, szórakoztató és nagyon ötletes társasjátékot szeretne a gyermekének, akkor szívesen ajánlom a Thinkfun Zingo nevű játékát.

Azért szeretem ezt a játékot, mert a kisebb, még olvasni nem tudó gyermekekkel is nagyon jól lehet használni, de a már olvasni tanuló gyermekek is nagy élvezettel és szívesen játszanak vele.  A játék szabálya is nagyon egyszerű, könnyen megértik a kisebbek is, és ők is megtapasztalhatják a győzelem okozta sikerélményt.

 A játék tulajdonképpen 8 db kétoldalas kis táblát tartalmaz, amelyeken különböző képek, illetve ezek neve olvasható. A zöld oldalon a könnyebb, a piros oldalon a nehezebb változat játszható. Mindehhez tartozik még 72 kis lapocska, amit egy adagoló segítségével lehet láthatóvá tenni. A játék során mindenki kap egy kis táblácskát, amit le kell fednie a lapokkal. Az veheti el az adagolóból a képet, aki a leggyorsabban kimondja a képen látható dolog nevét. Akinek a legelőször lesz tele a táblája, és kimondja, hogy „Zingo”, az lesz a nyertes. Természetesen kell némi szerencse is a játék során, de kitartó figyelemre és gyorsaságra is szüksége van a játékosoknak. 

Miért is hasznos ez a játék a gyermekek számára?  Elsősorban fejleszti a koncentrációs készséget, és a figyelmet úgy, hogy közben fenntartja a motivációt is, hiszen a cél a győzelem. Miközben izgalommal gyűjtögetik a kis képeket, észrevétlenül fejlődik olvasási és helyesírási készségük, szófelismerésük is, azáltal, hogy újra és újra el kell olvasniuk az eléjük tett szavakat, ha ők akarnak lenni a leggyorsabbak, és legügyesebbek.

 A kicsik emlékezetére is fejlesztő hatással van, mert meg kell jegyezni több tárgy képét, ugyanis a szabály szerint, ha „bekiabáljuk” azt a szót is, ami nincsen az előttünk lévő lapon, három figyelmeztetés után büntetést kapunk, azaz egy kis lapocskát vissza kell adnunk. Amikor először játszottunk ezzel a játékkal, még nagy hangzavar volt, mindenki próbálta túlkiabálni a másikat. A második körben már rájöttek, hogy érdemes figyelni arra is, hogy mi van az előttünk lévő táblán, ha nem akarják elveszíteni a megszerzett lapjaikat, így már sokkal jobban koncentráltak arra, hogy csak akkor mondják ki a tárgyak nevét, ha valóban szerepel a táblájukon. Természetesen a sok nevetés ekkor sem maradt el.

Azt, hogy ne unják meg a játékot, a szabályok variálásával értük el.

 Egyik lehetséges változat, ami talán a legnagyobb sikert aratta, a „Mini-Zingó”. Ebben az esetben az nyeri a játékot, akinek 3 lapocskája lesz vízszintesen, függőlegesen, keresztben, esetleg háromszögben. Itt is sokat számít a kitartó figyelem, de picit a szerencse is közrejátszik a győzelemben. Közben a gyermekek „megtanulnak” veszíteni is.

Nagyobbakkal, vagy már gyakorlott játékosokkal úgy is próbálkoztunk, hogy kiválasztottunk egy formát, például négyzetet, keresztet, amit a táblán ki kell tenni a lapokkal. A győztes, akinek legelőször kijön ez az ábra. Fontos, hogy ne felejtse el ekkor hangosan kimondani, hogy „Zingo”.

Az igazi profi játékosok akár két táblán is játszhatnak egyszerre, és az nyer, akinek az első táblája először tele lesz.

Természetesen ezek az ötletek tovább variálhatóak, így a Zingo társasjátékunk soha nem fog a polcon porosodni, újra és újra izgalmas, szórakoztató pillanatokat szerezhetünk vele gyermekeinknek.

Tóthné Czapáry Katalin fejlesztőpedagógus                                www.torpetanoda.hu

Vélemények

4.97
(30 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Nagyon jó játék, ajánlom mindenkinek! 3 évesen már játszott vele a kislányom, most 4 éves, de még mindig imádja. Egyik legjobb vétel volt!
2023. 03. 16.
4,5 éves kislánynak vettem, mert kiderült, hogy az oviban van és szereti. Tényleg szívesen játszik vele, kicsit idősebb barátokkal is.
2021. 12. 28.
Szuper kis játék! Memória, figyelem és gyorsaság tekintetében az unokámhoz képest sehol sem vagyok! Csak ajánlani tudom!
2021. 04. 18.
Nagyon szuper a termèk! Köszönö
2020. 12. 27.
Szuper játék, 2,5 éves kislány nagyon szeret vele játszani..:)
2020. 04. 17.
Szeretünk vele játszani, szeretettel ajánlom.
2020. 04. 02.
Fantasztikus játék . Sorba állnak a gyerekek csak,hogy játszhassanak. Ők állítanak fel újabb szabályokat is
2018. 12. 25.
Figyelmet, memóriát, kéz - szem koordinációt egyaránt fejlesztő családi játék, nem csak ovisoknak.
2018. 12. 20.
Szerintem a legjobb társasjáték egy 4 évesnek!
2018. 02. 05.
Nagyon jó játék, a hat éves lányom és a három éves fiam is örömmel játszik vele! Az egész családnak jó elfoglaltságot és kikapcsolódást jelent!
2016. 02. 23.
A 3 és 5 éves gyermekemnek vettem. Beváltotta a reményeimet, remekül leköti őket. Könnyed játék, szuper közös időtöltés
2015. 08. 25.
A játékszabály elolvasása után nem sokat vártam tőle. Kellemesen csalódtam. Nagyon szeretjük, nagyon izgalmas a Zingo társasjáték!
4 éves lányom kedvenc játéka, de a 10 éves is beszáll még játszani a Zingo Bingoval.
2015. 06. 13.
Szuper jó játék! 6 éves kislánynak vettem, aki nagyon élvezte a játékot!
2015. 06. 02.
7 éves kislánynak vettük, nagyon szereti, szórakoztató játék, a kisebb testvérével is tud vele játszani.
2015. 05. 14.
5 éves fiam kapta a játékot, de a 12 és 9 éves lányaim is nagy örömmel játszanak vele, csak úgy zeng a ház a Zingótól. :)
2015. 04. 09.
Óvodásoknak rendeltem a játékot,de ekkora sikerre nem számítottam,valóságos Zingó láz van az oviban és mindenki ezt kér a szülőktől ajándékba.Vegyes csoportban elsősorban az 5-6 évesek körében ismertettük meg a játékot, de néhány nap után már a kisebbek is csatlakoztak,ami nagyszerű benne,hogy a versenyszellemet,a gyors reakciót,a kommunikációt,valamint a kooperatív képességeket kifejezetten erősíti.
2015. 03. 05.
Öt éves leányzónak vettem, nagyon szereti. Szuper játék.
2015. 02. 16.
Nálunk most a Zingo és a LÜK Bambino a menő! Hihetetlen mennyit fejlődött a fiam tőlük!
2015. 02. 06.
3 éves kislányomnak rendeltem, nagyon szereti, de egyenlőre a kis kártyakiadó szerkezet húzogatása és a kártyák visszadobálása nagyobb élvezettel tölti el, mint maga a játék. Szerintem kicsit később, amikor már nagyobb lesz és pörgősebben tudjuk játszani, nagyobb élvezet lesz neki és nekünk is.
2015. 02. 03.
A kisfiam szülinapjára rendelte meg a játékot. Imádja!!! Nagyon-nagyon szeret vele játszani az egész család. Most majd az angol tanulásban is hasznos lesz. Már dupla táblával játszunk.

Mindekinek csak ajánlani tudom!!!
2014. 09. 03.
Az egyik legszórakoztatóbb, legötletesebb játékok egyike amellyel mostanában találkoztunk.Remekül kikapcsol, fejleszt egyszerűen tökéletes.Felnőtt és kölönböző korú gyermek egyaránt egyidejűleg játszhatja.
2014. 07. 13.
Húsvéti ajándéknak rendeltük. A 4 éves kislányom kedvece lett!!!Nagyon szeretjük izgalmas, pörgős, ha nyer nagy az öröm!
2014. 04. 30.
Ennyire profi játékot rég sikerült találni.
Korosztálytól függetlenül leköt, de a lényeg, hogy a legkisebb (kiscsoportos)családtag is tud vele játszani!!!!
2014. 04. 14.
Nálunk is 3 gyerek van és nehéz úgy választani játékot, hogy mindhárman élvezzék is és egyenlő esélyekkel is induljanak.
A legkisebb 2 éves, de már kenterbe veri a bandát :))
2014. 02. 08.
Ideális játék nagycsaládosoknak, ha olyan játékot keresünk, ahol kicsik és nagyok együtt tudnak játszani! A Zingoba a 3 éves ugyanúgy be tud szállni játszani, mint a 9 éves (nálunk ő a legnagyobb).
2014. 01. 27.
3 évesen kapták a gyerekek ezt a játékot, 2 hétig mással se játszottunk reggeltől estig, azóta is nagyon sokszor előkerül, az egyik kedvenc társasunk.
2013. 12. 17.
Azt hallottam erről a játékról, hogy szerelem lesz belőle.
És tééényleg!!! Mindenki nagyon szereti a családban, soha nem maradhat otthon. Örülök, hogy megtaláltuk:))
2013. 06. 21.
5 éves fiam kapta, de a 2 éves kisfiam is hamar be tudott állni játszani. Tényleg egy olyan játék, amit a kisebbek is élveznek.:)
2012. 07. 11.
4 évesen kapta a kisfiam, és azonnal beleszeretett, persze kicsit a gyorsan reagáló felnőttnek ebben a játékban hagyni kell nyerni engedni a gyereket, de élvezets szórakozás gyereknek, felnőttnek is.A 2 éves unokatesó kedvence is eza játék lett.
Angolul is játszható, ha érdekli az idegen nyelv a gyereket.
2012. 07. 10.
"Végre egy olyan játék, amibe a legkisebb is be tud szállni örömmel. Eddig őt nem érdekelte egyetlen társas játék sem.
A Zingo az a társasjáték, amivel mindannyian szívesen játszunk."
2012. 06. 06.

Youtube videók

Termék címkék:
4 évesnek játék 4 évesnek szülinapi ajándék autista családi társasjátékok díjazott játék díjazott játékok díjazott társasjáték díjazott társasjátékok díjnyertes játékok gyerekeknek díjnyertes társasjáték díjnyertes társasjátékok gyereke díjnyetes társasjátékok fejlesztő játék fejleszto jatekok fejlesztő játékok gyerekeknek fejlesztő játékok óvodásoknak fejlesztőjátékok gyerek játékok gyerek társasjáték gyerek társasjáték ajánló gyerekeknek játék gyerekjáték gyerekjátékok gyermekjáték gyermekjátékok játék 4 éveseknek játék okos gyerekeknek játék webáruház játékbolt játékbolt budapest játékboltok budapesten játékok gyerekeknek játékok okos gyerekeknek jó társasjáték jó társasjáték 5 éveseknek jó társasjáték 6 éveseknek jó társasjáték 7 éveseknek jó társasjáték kicsiknek karácsonyi ajándék ötletek gyere kedvenc ovis társasjáték kedvenc társasjáték képességfejlesztő képességfejlesztő játék képességfejlesztő játékok gyerek készségfejlesztő készségfejlesztő játék készségfejlesztő játékok gyereke kézségfejlesztő kommunikációs játék kommunikációs társasjáték kreatív játék kreatív játék gyerekeknek kreatív játék webáruház kreatív játékbolt Budapest kreatív játékok kreatív játékok webáruház kreatív játékok webáruháza kreatív társasjáték kreatív társasjáték gyerekeknek kreatív társasjátékok legjobb gyerek társasjáték legjobb gyerek társasjátékok legjobb játékok legjobb társasjáték legjobb társasjáték gyerekeknek legjobb társasjátékok legjobb társasjátékok gyerekekne legkedveltebb társasjátékok legkeresettebb társasjátékok minőségi játékok online játékbolt óvodás társasjáték ovodásoknak fejlesztő játékok születésnapi ajándék ötletek gye szülinapi ajándék ötletek gyerek szuper társasjáték szuper társasjátékok társas játék társas játékok gyerekeknek társasjáték társasjáték 3 éves társasjáték 3 éves gyerekeknek társasjáték 3 éves gyereknek társasjáték 3 évesnek társasjáték 3-6 éveseknek társasjáték 4 éves gyerekeknek társasjáték 4 éveseknek társasjáték 4-5 éveseknek társasjáték 4-6 éveseknek társasjáték ajánló társasjáték áruház társasjáték bolt társasjáték bolt budapest társasjáték boltok Budapest társasjáték boltok Budapesten társasjáték Budapest társasjáték családnak társasjáték gyerekeknek társasjáték játékok társasjáték online áruház társasjáték ötletek társasjáték ötletek gyerekeknek társasjáték ovisoknak társasjáték óvodásoknak társasjáték rendelés társasjáték rendelés online társasjáték tapasztalatok társasjáték üzlet társasjáték üzlet Budapest társasjáték vásárlás társasjáték vélemények társasjáték webáruház társasjáték webshop társasjátékok társasjátékok 3 éves gyerekeknek társasjátékok 3 éves kortól társasjátékok 3-4 éveseknek társasjátékok 3-5 éveseknek társasjátékok boltja társasjátékok gyerekeknek társasjátékok óvodásoknak társasjátékok rendelése társasjátékok webáruház think fun thinkfun thinkfun játék thkifun vicces játék vicces társasjáték vicces társasjátékok vidám társasjáték vidám társasjátékok világ legjobb gyerekjátékai világ legjobb társasjátéka zingo zingo a bingo zingo bingo zingo játék zingo társasjáték
Árukereső.hu Árukereső.hu