Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Gyerekszoba dekoráció

Ebbe a kategóriába olyan játékok kerültek, amelyek kimondottan dekorációnak, gyerekszobai dísznek számítanak. A gyermekek által elkészíthető képkeretek, ékszertartók, díszek, girlandok, poszterek. A kínálat egyre csak bővül, a játékgyártók szebbnél-szebb készleteket dobnak piacra.
Rendezés:
A nálunk forgalmazott gyerekszoba dekorációk többsége saját készítésű, így új élményekkel és felejthetetlen percekkel ajándékozza meg kis lakóját azon kívül, hogy szobájának dísze lesz.
Ha gyermek saját maga (a kisebbek szülői segítséggel) készíti el szobájának díszét, akkor sokkal büszkébben fog rá tekinteni és jobban fogja értékelni. Egy értékesebb darab lesz számára, amire nagyon vigyáz majd.
A Djeco gyerekszoba dekorációk gyönyörűek, igényesek. Elkészítésük ahhoz képest nagyon egyszerű, hogy milyen szép lesz a végeredmény. Kisebb munkával nagyon különleges gyerekszoba díszeket lehet  készíteni, melynek sokan csodájára járhatnak, a kis tulajdonos pedig büszkén tekinthet rá.
Árukereső.hu Árukereső.hu