Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Színezők és kifestők

Színezők, kifestők lányoknak és fiúknak:
Rendezés:

Színezők, kifestők nagyon sok gyermek kedvencei. Egészen kicsi kortól már el lehet kezdeni. Érdemes az ujjal festést kezdeni, majd később már színesceruzát, filctollat, és ecsetet is kézbe vehet a gyermek a színezéshez.
Ha nem szeretnénk, hogy maszatoljon alkotás közben, akkor érdemes a vízzel festést, vízzel színezést választani.
Ha a gyermek nem szeret színezni, de szeretnénk, hogy az írás előkészítése miatt gyakorolja a vonaltartást, érdemes olyan készletet választani, ahol kis erőfeszítéssel, rövid idő alatt nagyon szépet lehet alkotni. Így a türelmetlen gyerekek, akik még nem tudnak sokáig egy helyben ülni, hogy alkossanak gyors sikerélményt kapnak, ami túllendítheti őket ezen, és megszeretnek rajzolni, festeni.
Nagyobb gyerekeknek, tiniknek a Djeco francia színezők és kifestők szemet kápráztatóak, sokszor különleges technikával lehet színezni, így változatosabbá teszik az alkotást.

Árukereső.hu Árukereső.hu