13.990 Ft

Pozitivity ( Positivity ) - A pozitív gondolkodás társasjátéka

13.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

A Pozitivity társasjáték segítségével a pozitív gondolkodás remekül fejleszthető gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt. A játék családdal, barátokkal garantálja a minőségi együtt töltött időt és hozzájárul az empátia képesség erősítéséhez, segítőkészség fokozásához is. 

6 éves kortól, 2-6 játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 22.
Cikkszám: MF-T-P-0002
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (4) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

A pozitív gondolkodást most egy olyan izgalmas társasjáték segítségével sajátíthatjátok el, ami közös kalandra hív titeket a csemetéddel és a barátaiddal, vidám gyakorlatok segítségével erősíti meg az önbizalmatokat, valamint a boldog családi és baráti köteléket.

Lépésről lépésre, játékosan, szórakoztatva mutatja be azokat a gyakorlatban is alkalmazható technikákat, amelyekkel a pesszimista gondolkodásmód optimistává alakítható. Nagyszerű időtöltés felnőttek számára is, mert a feladatokat úgy alakították ki a szakemberek, hogy játékosságuk ellenére – a gyerekekhez hasonlóan – a felnőttek számára is komoly jellemfejlesztő hatással bírnak, miközben a közösen töltött idő erősíti a kapcsolatukat.

  • Segíti a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését,
  • ​​javítja a társ- és csoportismereti folyamatokat,
  • ​hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához,
  • ​az erősségekre irányítja a figyelmet,
  • ​erősíti az önbizalmat.

Az optimista szemlélet velejárója nemcsak a jobb hangulat, a jobb problémamegoldás, a jobb teljesítmény, hanem a nagyobb fizikai egészség is.
Megerősítéseket közvetít minden játékos felé, melyeket a többiek visszajelzései még hangsúlyosabbá tesznek.

A másokkal töltött minőségi idő kulcseleme a boldog életnek és a kutatók szerint a boldogság receptjének legfontosabb összetevője is, mert a boldogság leginkább kapcsolataink minőségének függvénye. A POZITIVITY társasjáték pedig a minőségi időtöltésre ad lehetőséget, ahol jó hangulat, móka, kacagás tölti be a teret.

A játéknak feszültségcsökkentő és személyiségformáló hatása van. Fejleszti a játékosok problémamegoldó képességét. A POZITIVITY feladatain keresztül a játékosok megtanulják pozitív módon értelmezni a környezetüket és konstruktívan hozzáállni a kihívásokhoz. Hozzájárul az empátia képesség erősödéséhez, a segítőkészség fokozásához, a társak sikere feletti öröm érzéséhez.

A gyermeked számára remek választás:

  • Sok kudarc éri, mert nem tudja kihozni magából azt a teljesítményt, amire valójában képes,
  • Úgy érzi, képtelen elérni a céljait és megvalósítani az álmait, mert abban a tévképzetben él, hogy nem olyan erős és ügyes, mint a többi pajtása,
  • Azt gondolja, hogy mások jobbak és értékesebbek nála, ezért inkább félénken a háttérbe húzódik.

Néhány ragyogó helyszín a Pozitivity társasjátékból:

Az Optimizmus rétjén olyan helyzeteket kell felidéznetek, melyek bár nehezek voltak, mégis megláttátok benne a jót, a remek lehetőséget. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy a nehézségeket ne problémának, hanem megoldandó feladatoknak és lehetőségeknek lássátok.

A Célok kikötőjében meg kell neveznetek minél több saját és közös célotokat, amelyek minden nap örömmel töltenek el benneteket. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak sodródjatok az élet hullámain, hanem folyamatosan egy általatok jól meghatározott irányba haladjatok. Minél korábban tanulja meg valaki a célkitűzés fontosságát, annál tudatosabb felnőtt válik belőle!

A Jótett-tisztásnál felajánlhatjátok a következő dobásotok értékét valamelyik játékostársatoknak. 
Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak győzni akarjatok, hanem érezzétek a nagyvonalúság és mások támogatásának felemelő erejét. 

A Hála-pataknál egy percetek van arra, hogy minél több dolgot soroljatok fel, amiért hálásak lehettek. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a hiányra fókuszáljatok, hanem érezzétek: az életetek tele van olyan ajándékokkal, amelyekért hálásak lehettek.
 
A Megbocsátás erdejében fel kell idéznetek minél több olyan helyzetet, amikor sikerült megbocsátanotok valakinek (vagy saját magatoknak) és azt is, hogy milyen érzés volt megbocsátani. 
Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a sérelmeitek határozzák meg az életeteket, hanem érezzétek a megbocsátás felszabadító erejét. 

Az Apró örömök szigetén egy percig sorolhatjátok, ami örömöt okoz nektek, minél több elemet említetek, annál több jutalomszívet kaptok a perc leteltével. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csüggedjetek, ha néha nehéz helyzetben vagytok, hanem tudatossá váljon bennetek, hogy az élet számtalan apró örömöt tartogat a számotokra.

A Megküzdés-hegységben olyan problémás helyzeteket kell felidéznetek az életetekből, melyekre már találtatok megoldást. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne keseredjetek el, ha nehéznek tűnő kihívás előtt álltok, hanem próbáljatok belőle kihozni valami jót.

A Testmozgás-oromnál egy rövid gyakorlattal egy percen át kell megmozgatnotok egymást és a játékostársaitokat. Az egészséges lelki és szellemi fejlődéséhez hatalmas mértékben járul hozzá a rendszeres testmozgás! Ezek a feladatok nemcsak megmozgatnak, hanem megnevettetnek is.

Ajánlott : 6 éves kortól
Játékosok száma: 2-6 fő
Játékidő: 30-60 perc

Keresik még: Positivity társasjáték néven
Megjelent a családi változata is! Milyen a családi változat? Megnézheted itt: Pozitivity Family


Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
A pozitivity játékok teljes választékát itt találod: Pozitivity játékok

Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
játékok 5-8 éveseknek
játékok 8-12 éveseknek
Pszichológiai társasjátékok

Vélemények

4.25
(4 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
A kisfiamnak segít az önkifejezésben és hogy hogyan legyünk pozitívak
2024. 02. 22.
Ajándékba kaptuk. A társasjáték inkább hasonlít egy önbizalomhiányos terápiához, mintsem egy átlagos családi társasjátékhoz. Hogy ez jó, vagy nem, döntse el mindenki magának, mi a hagyományos, szórakoztató játékokat preferáljuk, ahol az egész család szórakozik. De hogy pozitívat is említsek, minőségi anyagokból lett összerakva, nem holmi papírvékony kínai cucc.
2019. 12. 24.
Hiánypótló, nagyon jó játék! Kommunikációra, pozitív gondolkodásra ösztönöz!
2019. 11. 12.
Fiam megnyílt és mesélt a társasjátéknak köszönhetően!
2019. 11. 12.
Árukereső.hu Árukereső.hu