Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Interaktív társasjátékok

Manapság nagyon divatos az „interaktív” jelző, de mit is jelent pontosan az interaktív szó?

Az interaktivitás "kölcsönhatás". A kapott információ alapján az egyén döntéseket hoz, ezt visszajelzi, és a folyamat ennek megfelelően, változásokkal halad tovább. Az interaktivitás a felhasználó részéről mindig cselekvést feltételez.
Az interaktív játék tehát kétirányú kommunikáción alapuló játék.
Legtöbben interaktív játéknál olyanra gondolnak, ami érintésnél látvány és hanghatást ad, mely kivétel nélkül minden érzékszervünket ámulatba ejti.
Az angol megfogalmazás teljesen más szempontból közelíti meg a interaktív jelentést, e szerint a definíció szerint bármi elképzelhető, amikor két ember, vagy tárgy egymásra befolyást gyakorol.
Mi végül vevőinket is megkérdezve arra jutottunk, hogy ide olyan játékokat gyűjtünk össze, melyek vagy elemmel működnek, hangot adnak, vagy villognak, fény jelzést adnak, vagy valamilyen multimédiás eszköz segítségével használhatóak (pl. mobiltelefonos applikáció, stb.), illetve a megszokottól sokkal nagyobb mértékben van szükség a játékosok aktivitására, egymás közötti kommunikációjára, és az ő cselekvésük és döntéseik alapvetően megváltoztatják a játék további alakulását.

Rendezés:

Interaktív baba játékok, bébijátékok, interaktív gyerekjátékok lányoknak és fiúknak. Interaktív társasjátékok gyerekeknek és felnőtteknek is.
Interaktív játékok széles választéka.
Mik az interaktív játékok? Bébijátékok esetén: Ha a baba megnyom egy gombot akkor a játék aszerint ad más és más hangot vagy fényt. Társasjátéknál a gomb megnyomása befolyásolja a játék menetet. De nem csupán egy gomb lehet már az interaktív játékok technikai megoldása. A legújabb interaktív játékok mobiltelefonos applikációt használnak.

Árukereső.hu Árukereső.hu