Játékbabák

Játék baba választékunk: puhatestű Little Dutch, vagy újszülött, élethű játék babákat és hozzá kiegészítőket keresel? Nézz körül:
Rendezés:

Szerezd be a legszebb játék babát játék webáruházunkból.

Mi a garancia, hogy nem fogsz csalódni? Mi úgy válogatjuk össze a legjobb, legszebb játékokat. Így van ez a játékbabák esetében is.

Egy baba egy kislánynak hosszú évekig meghatározó társa lehet. Így érdemes jót választani. 

Kiegészítőket is találsz nálunk, mint babakocsi, mózeskosár, cumi.

Javasoljuk, hogy vásárlás előtt próbáld kideríteni, hogy mi a fontos a gyermekednek. Általában jobban szeretik a puha tapintású, vagy puha testű babákat, főleg ha alvótársként is fog szolgálni.

Fontos, hogy öltöztethető legyen a baba? Vagy könnyen mosható, mert mindenhova magával viszi a gyermek? Vagy arra vágyik, hogy legyen élethű az új babája? Esetleg interaktív? Ezen szempontok alapján érdemes választani, segítünk!

A baba méretét is érdemes jól kiválasztani. 3 éves gyermeknek kisebb, nagyobb gyermeknek már lehet nagyméretű babát vásárolni.

Milyen babát vegyünk?

Első játék baba általában 1 éves kortól még nem szerepjátékhoz kell, így fontos tulajdonsága, hogy pihe-puha legyen. Legtöbbször a picik alváshoz használják.

2 éves kortól jön el a szerepjátékok ideje. Fontos, hogy a baba méretarányos legyen. Érdemes kisebb babát venni egy 2 évesnek, akinek még nem olyan ügyes a keze, hogy könnyen mozgassa és cipelje a babáját. Még mindig fontos, hogy puhatestű legyen a baba.

3 éves kortól már nagyobb babát is lehet választani kiegészítőkkel: mint cumi, babakocsi, babakosár. Pláne ha kistestvér született, fontos, hogy a pici ne érezze úgy, hogy háttérbe szorult, ő is kiveheti a részét a pici gondozásában a saját babájával. Érdemes ekkor újszülött babát vásárolni.

A gyerekeknek egyáltalán nem fontos, hogy élethű legyen a baba. Fantáziájuk olyan gazdag, hogy egy nagyon egyszerű kinézetű babával is  el tudják játszani a helyzeteket.

Árukereső.hu Árukereső.hu