Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Játékbabák

Játék baba választékunk: puhatestű Little Dutch, vagy újszülött, élethű játék babákat és hozzá kiegészítőket keresel? Nézz körül:
Rendezés:

Milyen babát vegyünk?

Első játék baba általában 1 éves kortól még nem szerepjátékhoz kell, így fontos tulajdonsága, hogy pihe-puha legyen. Legtöbbször a picik alváshoz használják.

2 éves kortól jön el a szerepjátékok ideje. Fontos, hogy a baba méretarányos legyen. Érdemes kisebb babát venni egy 2 évesnek, akinek még nem olyan ügyes a keze, hogy könnyen mozgassa és cipelje a babáját. Még mindig fontos, hogy puhatestű legyen a baba.

3 éves kortól már nagyobb babát is lehet választani kiegészítőkkel: mint cumi, babakocsi, babakosár. Pláne ha kistestvér született, fontos, hogy a pici ne érezze úgy, hogy háttérbe szorult, ő is kiveheti a részét a pici gondozásában a saját babájával. Érdemes ekkor újszülött babát vásárolni.

A gyerekeknek egyáltalán nem fontos, hogy élethű legyen a baba. Fantáziájuk olyan gazdag, hogy egy nagyon egyszerű kinézetű babával is  el tudják játszani a helyzeteket.

Árukereső.hu Árukereső.hu