Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Fejlesztő társasjátékok

Fejlesztő társasjátékok választéka az Okosjáték boltban, válogass a fejlesztő társasjátékok között:
Itt több személy által játszható társas játékokat találsz, ha az összes fejlesztő játék érdekel, amik tartalmazzák az egyszemélyes, egyedül játszható játékokat is, akkor kattints ide: Fejlesztő játékok teljes választéka
Rendezés:

Hogyan fejlesszem játékosan a gyermekem? A szülők nem fejlesztő pedagógusok (néhány kivétellel), így a szakemberek által alkotott fejlesztő játékok segítenek, hogy könnyedén és játékosan fejleszthessék gyermeküket.

A gyermekek legkönnyebben játék közben fejleszthetőek. A fejlesztő társasjátékok már akár 2 éves kortól elkezdhetőek, bár ekkor még nem alakult ki a gyermekek szabálykövető képessége, a szülő segítsége kell. Kicsiknek, 2-3 éveseknek még az együtt nyerős kooperatív játékok ajánlottak, 4 éves kortól lehet elkezdeni az egymás ellen játszható társasjátékokat.

Választékunkban nagyoknak, középiskolásoknak és egyetemistáknak is való fejlesztő társasjátékokat is találsz, de még az idős korosztály fejlesztéséhez is vannak társasjátékok.

TERMÉK SZŰRÉS
Életkor
Fiú/Lány
Kategória
Mit fejleszt
Márka
Kiemelt játékok