Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Utazó játékok, úti játékok

Az utazó játékok élménydússá teszik a hosszú utakat...Játékaink utazáshoz, hosszú utakra autóban, repülőn, vonaton. Továbbá kártyajátékok és kis méretű családi társasjátékok nyaralásra, amik nem foglalnak sok helyet a bőröndben:

Rendezés:
Itt  találsz utazós játékokat babáknak, bölcsiseknek, ovisoknak, nagyobbaknak, még felnőtteknek is. Praktikus és izgalmas utazós játékok gyerekeknek, amik sokáig lekötik a figyelmüket utazás során. A mágneses úti társasjátékok és mágneses utazójátékok azért praktikusak mert nem hullanak szét az autóban, vagy a vonaton, repülőn. A maszatmentes úti játékok is nagyon jók autóba, mert apának nem kell aggódni az autó épségéért. A mini társasjátékok pedig nagyon kis helyet foglalnak a bőröndben. Repülőre az egészen pici méretű és súlyú játékokat érdemes vinni.  Nyaralásra pedig valamilyen vidám társasjátékot érdemes vinni, de sok olyan társas van, ami utazáshoz, vagyis utazás közben is játszható.
Árukereső.hu Árukereső.hu