Kvíz társasjátékok, műveltségi társasjátékok

Szeretnéd javítani általános műveltséged? Többet szeretnél tudni a világról, állatokról, vagy IQ teszt játékot keresel? Ezeket itt, a kvíz társasjáték kategóriában találhatod! Nézz körül! Műveltségi, kvíz játékok, kérdés-felelet játékok, ismeretterjesztő társasjátékok..

Rendezés:

Kvíz tárasjáték. Ismeretterjesztő, műveltségi társasjátékot keresel? Kvíz, IQ és egyéb okos társasjátékok az Okosjáték Játékbolt és webáruházban. Okosító játékok gyerekeknek és felnőtteknek.

A kvíz társasjátékok az elvárható általános alapműveltség tesztelését, fejlesztését szolgálják.

Az emberek olyan dolgokat is megtudnak a játék során, melyről hiányos tudásuk van, vagy teljesen új információkhoz juthatnak. A világról, a földről, az emberekről, az állatokról stb. rengeteg ismeretanyagot begyűjthetünk vidáman, könnyedén és játékosan. A társasjátékok választékában egyaránt megtalálhatók a műveltségi, a kvíz, a kérdés-felelet, az IQ és az ismeretterjesztő társasok.

Lényege az összes ilyen jellegű társasjátéknak, hogy a feltett kérdésekre a játékosoknak általános tudásszintükből merítve kell válaszolni és a helyes válaszoknak megfelelően haladhatnak előre.

A társasjátékok kérdései fajtájukból adódóan koncentrálhatnak a játékosok általános műveltségére, intelligenciájára, a szerencséjére vagy a megfigyeléseire. Bővíti a szókincset, a gondolkodást, felélénkíti a réges-régen tanult ismereteket is.

Ez is olyan jellegű társasjáték, amely meglelhető a boltokban kicsiknek és nagyoknak is.

Árukereső.hu Árukereső.hu