Ügyességi játékok

Ügyességi játékok a társasjáték kínálatunkban:

Rendezés:

Ügyességi játékok - retro kiadás

Emlékszel még, hogy hajdanán, mikor még Te voltál gyerek és nem Neked volt gyereked, milyen jót társasoztál a szüleiddel, vagy éppen a barátaiddal? Miért tartanád meg csak saját magadnak ezeket az emlékeket, ha itt Nálunk, az Okosjáték webáruházában megtalálod a régi nagy kedvenceidet, ugyanolyan emlékeket adva a saját gyerekednek is, mint amit anno Te szereztél? Ne habozz, kattints, dobd kosárba, s már kezdődhet is a garantált móka! Ha pedig mindez párosul egy kis ügyességfejlesztéssel is, baj nem lehet?

1. Kockajáték, ahol a kocka nincs elvetve!

Igazi különlegességként amolyan 3in1 kiszerelésben juthatsz egy fa Jengához / Dominóhoz / Memóriához, csak attól függ a játékszabály, hogy hogyan pakolod össze a fa kockákat! Különösebben nem kell senkinek bemutatni egyik játékot sem, hiszen mindenki ismeri, csak arra vigyázz, hogya torony ne nálad dőljön le a mélybe.

2. Vízálló UNO

No nem azért, hogy a ráhullatott könnyeknek ellenálljon, hiszen a játékban garantált a jókedv, móka és kacagás! Sokkal inkább azért fejlesztették ki a szakértők a vízálló verziót, hogy a négy falon túl is hű társad lehessen a 108 lapos kártyajáték, akár még a parton is! Könnyű szállítás gyanánt pedig a csomagoláson belül egy praktikus karabiner is található, amivel rögzítheted a csomagolást!

3. Marokkó, az ügyességi játékok csúcsa

Ki ne emlékezne a fa pálcikákkal folytatott harcra, melynél mint a spagettit, dobtuk asztalra a pálcákat, s igyekeztünk onnan úgy felszedni, hogy a kinézett pálcán kívül egyetlen egy darab se rezdüljön meg? Nos, kérem szépen, éppen erről van itt szó, a retro gyűjteményünkben, irány Marokkó és a finommotorikus készségeket fejlesztő ügyességi játék!

4. Twister - az igazi bulikirály

Csavard fel a szőnyeget még ma éjjel, a bútorokat gyorsan told szerte széjjel, énekelné Fenyő Miki is, csak hogy helyt kapjon a padlón a Twister leterített pályája, mely ha most megrendeled, a megszokott mozdulatok mellett két extrát is tartalmaz, amit persze nem spoilerezünk el, legyen meglepetés! Ajánlott minimum 2 fővel alkotni a színes körökön a pörgyettyű segítségével, felső limitnek pedig még a képzelet sem szabhat határt egy igazán feledhetetlen buliban! Ma este minden a fejére áll, gyerünk, gyerünk, Twisterre fel!

+1 Haba Tojástánc - ahol a móka hab a tortán

Ugyan retro társasnak vajmi kevéssé nevezhető a Tojástánc, azonban a húsvét közeledtével nem tudtuk lehagyni a listáról ezt az igazi mókagyárat! A cél, hogy minél több tojást szerezz meg, és minél kevesebbet ejts el, így szerezve meg a menet végén kiosztandó visszavonhatatlan “Királyul Tojásokkal Táncoló” címet! A tojásos doboz - mely olyan valóságos, hogy ha nem figyelsz,1 fából készült tojásból, 9 pattogó gumi változatából, valamint két kockából áll, melyek közül az egyik, piros az akciót jelzi, amit véghez kell vinned a tojásszerzéshez - a teljesség igénye nélkül példának okáért fusd körbe az asztalt, kukorékolj, vagy épp pattanj az asztalon pattanó tojás után -, míg a másik kocka megmutatja, hova is rejtsd a megszerzett tojást! Kalandra fel, Tojásokkal Táncolók!

Árukereső.hu Árukereső.hu