Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Fajátékok

Minőségi fajátékok! Természetes anyagból készült játékot keresel? Ajánlatunk ezesetben a fajátékok ! Esztétikailag általában jobbnak tartják vásárlóink a fa játékokat, tapintásra kellemesebbnek. Főbb fajáték márkáink: Smart Games, HABA,  Goki, Djeco, Hape, Melissa & Doug, Woodyland és Bino fajátékok.

Rendezés:

A 0-6 év közötti gyermekek számára a legkedveltebb anyag, amiből játékot készítenek, a fa. Miért lehet ez? A fa természetes, megfelelő festékek használata esetén (ez összes játékunkra érvényes) az egészségre biztosan nem ártalmas.
Fával a játékgyártók is szeretnek dolgozni. Könnyen megmunkálható. Fából készülnek a kicsiknek csörgők, formaillesztők, tologatós és húzható játékok épp úgy,  mint a nagyobbaknak íráselőkészítők vagy éppen táblás társasjátékok, dominók és sorolhatnánk. 
A fa természetes mivolta miatt meleg hatású és esztétikailag is kedvező tulajdonságú, de még fontosabb, hogy több nemzedék is használhatja. Strapabíró, nem veszélyes, hanem biztonságos játék.
Ahol több testvér van a családban, célszerű a fajátékok közül válogatni, mert minőségét hosszú ideig hibátlanul megőrzi.

A fa játékok a minőség, és a szépség faragott megtestesítői

A fa játékok palettája széles spektrumon mozog. Még mielőtt rátérnénk arra, hogy konkrétan milyen típusú játékszereket vásárolhatsz meg a természet köntösébe öltöztetve, nézzük meg a velük járó előnyöket. A természetességet már meg is említettük, mint utánozhatatlan pozitívumot. A fa nemcsak ránézésre jobb, kellemesebb, mint a műanyag, hanem tapintásra is. Hiába, párja nincsen egy faragott játékszernek. Ez az a “divat”, ami soha nem kopik el. Nyilvánvalóan egykor, évszázadokkal ezelőtt nem létezett más alapanyag alternatíva, mint a könnyedén megmunkálható fa. A családok férfitagjai szinte kivétel nélkül értettek a faragáshoz. Annyira legalábbis mindenképpen, hogy egy-egy csörgő, vagy éppen építőkocka a kezük nyomán megszülethetett. Később aztán kifejezetten trendivé váltak a fa játékok, és nemcsak a megszokott variációk. Mit értünk ezalatt? A kérdés megválaszolásával már rá is kanyarodtunk arra az útra, amely érzékletesen mutatja be a játékszerek jelenlegi sokszínűségét.

A különböző fa kirakók, építők és formaberakók nem tekinthetőek új keletűeknek, mint fából megvalósított játékok. Ettől függetlenül megszokhatatlan a részletgazdagságuk és a szépségük. Viszont, ahogy említettük, ennél jóval tágabb perspektívát kínál ez a szegmens. A tehetséges fafaragók tán a sakk készlet tagjainak kifaragásával kezdtek bele az ilyen jellegű alkotómunkába. Nem volt kis feladat a bábuk érzékletes megmunkálása, de a végeredmény látványos és persze örök. Nem meglepő tehát, hogy mára ez a terület még nagyobbá nőtte ki magát. Olyannyira, hogy a fa játékok között társasokat is felfedezhetsz. Milyen érzés, élmény fa figurákkal, fatáblán, kidolgozott szemeket gyönyörködtető környezetben játszani? Leírhatatlan és időtálló, valamint kortalan. A fa játékok alapanyaga tehát egyben minőségmegjelölés is. A játékszerek prémium kategóriába tartoznak. A megbízhatóságuknak köszönhetően, a hosszú élettartamuk garantálható. Kis és nagy gyerekeknek egyaránt kiváló ajándékok, de a felnőtt családtagok is meglephetőek egy-egy finom kidolgozású fa társassal. Így a természetesség varázsával egész családok bájolhatóak el.

Árukereső.hu Árukereső.hu