Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Lovas játékok

Lovas játék választékunk lányoknak, fiúknak. A legjobb lovas és pónis játékok, ajándékok, lovas társasjátékok is:
Rendezés:

Régebbi időkben és napjainkban is a lányok nagyon szeretnek kreatívkodni vagy minél csajosabb játékokkal játszani. A ló manapság nagy kedvencnek örvend a csajszik körében legyen szó óvodás vagy iskolás kislányról.

Jobbnál jobb lovas és pónis kreatív játékaink örömet fognak okozni a lánykának, plusz az, hogy ezek lovas témában megtalálhatók tuti sikert jelentenek.
A glitteres képkészítő egyedi játék és nagyon egyszerű, hiszen az öntapadós csillogó darabokkal gyönyörűen lehet a képeket díszíteni. Nincs olyan lány akinek ez ne tetszene, főleg ha a kedvenc állata található rajta.

Ugyanolyan örömöt jelent az alkotásra a kaparós képkészítő, ékszerkészítő. Mindkettő neves francia gyártó kezei közül került ki, így minőségre is nagyon jók.
Az Aquarellum festő készlet szintén nagy kedvenc, hiszen gyönyörű technika segíti a gyönyörű képek elkészülését, melyek majd a szoba díszít is képezhetik.De persze ugyanolyan öröm egy lovas társasjátékkal vagy kártyajátékkal is játszani.

Mindegyik típusú játékkal öröm a folyamat és persze nem mellékesen több típus remek fejlesztő hatásokkal is rendelkezik, így a gyermek a kedvenc játékával fejlődhet.

A lovas játékok a lóimádó gyermekeknek felülmúlhatatlan ajándékok

A lovas játékok bár számtalan félék lehetnek, egy valamiben megegyeznek. Mindegyik játékszer a gyermekek, lovak iránti szeretetére apellál. Ez az a vonzalom, ami kis korban általában, automatikusan kialakul. Főleg a lányok rajonganak a patás állatokért, de a hercegbőrbe bújt fiúknak sem közömbösek ezek az élőlények. Jó kérdés, hogy mi volt előbb: a gyerkőcök vonzalma vagy a lovas terápiák sikere.

Mindenesetre az tény, hogy ezek a hatalmas, nemes állatok olyan erőt, energiát sugároznak, amire a gyerekek azonnal képesek rácsatlakozni. Konkrétan értik a hátasok nyelvét, de az sem lehetetlen, hogy valójában egy nyelvet beszélnek. A ló, mint figura, minta, pontosan ezért olyan közkedvelt a játékgyártók szemében. Jegyzetfüzetek, kártyajátékok, kézügyességet fejlesztő játékszerek viselik magukon a patások képét. Az unikornis imádat néhány évvel ezelőtt kezdődött, és a mai napig tart. Így a lovas játékok egy része valójában az egyszarvú alakját jeleníti meg.

Vonzóbbá válik egy játékszer pusztán attól, hogy a gyerkőc kedvenc figurájával díszített? Abszolút igen. Erre kiváló példák a lovas játékok, amik nem egyszer alapjátékokat hoznak el, patás mintázatokkal megspékelve. Egy jegyzetfüzet ezernyi féle lehet, a legegyszerűbbtől kezdve az extrém megjelenésűig. Ám, ha a gyereked rajong az unikornisokért, akkor nem kérdés, ahol feltűnnek a bájos állatok, ott a lelkesedés a tetőfokára hág.

Ahogy említettük, főleg a lányok ragaszkodnak a rózsaszín, meseszerű lényhez, ám a hagyományosabb megjelenítéssel dolgozó játékok a fiúknak sem közömbösek. A lovak szeretete nemtől független, ezért felesleges különbséget tenni az egyes játékszerek között. A patások világát segítségül hívó alternatívák képesség- és készségfejlesztő hatásúak. Azaz miközben a gyermekek felülnek a képzeletbeli nyeregbe, hogy messzire vágtassanak, észrevétlenül fejlődnek, változnak. Ebben a folyamatban nemcsak az átalakulás óriási pozitívum, hanem az a tény is, hogy a folyamat tudattalanul megy végbe. A lovas játékok életre kelthetik a gyermekek legféltettebb álmait, miután a hűséges patásaikkal együtt hódíthatják meg a fantáziájuk tágas világát.

Árukereső.hu Árukereső.hu