Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kártyajátékok

Kártyajátékok. Kártyajáték választékunkban megtalálsz közönség díjas, szakmai díjnyertes kedvenc kártyajátékokat. A  következő kártyajátékokat ajánljuk:

Rendezés:

A kártyajátékok kínálta játékélmény bármilyen korban “kézzel fogható”

A kártyajátékok kicsik és nagyok, sőt, az egész család kedvenceivé válhatnak.Hiszen a kártya egy olyan játékszer, ami kortalan, köszönhetően annak, hogy számtalan variációja ismert. Az egyszerűbb memóriajátékok a kicsik foglalkoztatói lehetnek, mintegy készség-képesség fejlesztő módon. Míg a komolyabb alternatívák a felnőtteket is asztalhoz ültethetik, a közös szórakozás oltárához járulva. Igazából kizárólag az egyedi elvárásaidtól függ, hogy melyik pakli tartalmára szavazol. Ha végignézed a kínálatunk tagjait, akkor díjnyertes, szakmai elismeréseket bezsebelő variánsok közül is szemezgethetsz. Korcsoportoknak megfelelően válogathatsz az egyes fajták közül, de népszerűségi sorrendbe is állíthatod a “jelentkezőket”. A kártyajátékok egyik vitathatatlan előnye, hogy hordozhatóak. Nincs az a családi, társasági esemény, ahova ne lehetne néhány pakli unaloműzővel készülni. Annál is inkább, mert egy-egy csomag akár még a farzsebben is elfér. Tehát felesleges helyet nem foglalnak fizikai szinten, és éppen ezért nem érdemes őket otthon hagyni.

Azon túl, hogy a szállításuk nem okozhat nehézséget, a kezelésük is pofonegyszerű. Akár még utazás közben, az autóban, vonaton, buszon ülve is elővehetőek a lapok. Na jó, a kiterítésükkel azért jó vigyázni zötykölődő útviszonyok között, de számtalan játékvariáció jöhet számításba, akár félkézzel játszva is. A mai kártyalapokra a prémiumminőség jellemző, ami megfigyelhető egyrészt az alapanyag használat, másrészt a kivitelezés szintjén is. A részletgazdag rajzok, mintázatok, képek és leírások egyaránt a minőség megtestesítői. A kártyajátékok nemcsak abban az értelemben kortalanok, hogy számos korosztályt köthetnek egymással össze. A prémium jellemvonásaiknak köszönhetően, évtizedeket ívelhetnek át. Nem csoda, hogy napjainkban is nem egy pakli kerül elő a vitrines szekrényből, még a nagyszülők idejéből. Márpedig ezekhez, a nem egyszer molyrágta lapokhoz képest, a mai paklik csúcsminőséget képviselnek. A kártyajátékok szeretetére a gyerkőcök hamar rávezethetőek, hiszen kicsi kortól kezdve számtalan játékvariáns szolgálhat jó alapul a szórakozáshoz, no meg persze a készségek, képességek “gyúrásához”.

Árukereső.hu Árukereső.hu