Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Focis játékok

Focis játékok, focis gyerekjátékok, ajándékok, focis társasjátékok:
Rendezés:
A foci napjainkban az egyik legkedveltebb sport és szabadidős tevékenység gyermekek és felnőttek körében egyaránt.
Focis játékaink bármelyike remek választás lehet ezen sport kedvelők részére.
Gyermekeknek a légpárnás foci, mellyel bent a lakásban tudnak játszani biztosan nagy örömet fog okozni.
De szintén a kedvencek között található a csuklóra erősíthető labda, melyet könnyedén a csuklóra helyet helyezni és jó kis trükköket lehet vele végrehajtani.
Akik dekázni szeretnének nekik jó választás a zsinóros labda, melyet lábra kell először rögzíteni majd utána mehet a játék. Nagy előnye, hogy nem gurul el, így nem kell utána futni.
A Waboba Flyer vagy Ukick szintén nagy kedvenc és igazán egyedi különleges ajándék is lehet. Bármennyire is hihetetlen de remekül lehet velül dekázni és tollasozni is. Zsúrajándéknak nagyon közkedvelt.
Felnőttek körében a Klask vagy a Weykick játék nagy sikerűek. Mindkettő játék mágneses és mindkettőben a tábla alatt kell mágnessel irányítani a játékosokat. Vicces és humoros mindkettő.
Társasjáték kedvelőknek pedig a neves Orchard focis játéka nyújt könnyed szórakozást, melyben a cél az, hogy minél közelebb kerüljünk a kapuhoz majd gólt szerezzünk.
Bármelyik mellett is döntünk a siker és szórakozás garantált lesz.
Árukereső.hu Árukereső.hu