Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Origami és papírhajtogatás

Egyszerű origami és papírhajtogatás gyerekeknek. Ezekkel a készletekkel a gyerekek nagyon könnyen megtanulhatják az origami állatok vagy egyéb más formák hajtogatását. Válogass:
Rendezés:

A hajtogatás papírból egy otthon bármikor elkezdhető, izgalmas kreatív elfoglaltság. Csak egy fehér vagy színes papír, de ha az nincs, újságpapír kell hozzá, amit biztosan találunk otthon. A youtube csatornán számos egyszerűen elkészíthető origami állat vagy egyéb figura elkészítésének instrukciója található.

Gyerekkorunk első papírból hajtogatott játéka a vitorlás hajó, vagy kéményes papírhajó és repülő volt. Fiammal is egymás után hajtogattuk a papírcsónakokat és játszottunk vele a kádban vagy a patakban.

De biztosan sokan emlékeznek az ugró békára is, amelyet megnyomva arrébb ugrott. Lányoknak a virág vagy tátika, más néven sótartó volt a kedvence.

A Djeco szettek lépésről lépésre mutatják, hogy kell megalkotni a kívánt formát, valamint a hajtogatás helyét is jelölik a papírlapon. Sosem volt egyszerűbb origami hajtogatás gyerekeknek, ráadásul gyönyörű színekben pompáznak és különleges mintákkal díszítették, valamint egyes készletekben díszítő matricákat is találunk.

Árukereső.hu Árukereső.hu