Lego Duplo építők 2-3-4 éveseknek

Üdvözlünk a LEGO Duplo építőkockák világában!

Fedezd fel a mesés lehetőségeket és a végtelen kreativitást a LEGO Duplo építőkockák segítségével! Itt minden gyermek megtalálhatja a saját történetét, és formálhatja a képzeletbeli világát.

 

Fedezd fel a legjobb LEGO Duplo készleteket!

Kínálatunkban a legváltozatosabb LEGO Duplo építőkocka készleteket találod, amelyek biztosítják a gyerekek számára a legjobb játékélményt és fejlesztik a kognitív képességeiket. Válassz kedvenc témádból!

Kreatív építés minden korosztálynak

A LEGO Duplo építőkockák segítségével a kicsik könnyedén formálhatják a saját világukat és fejleszthetik a képzeletüket. Az egyszerűbb elemektől kezdve fokozatosan haladhatnak a bonyolultabb építményekig, miközben szórakoznak és tanulnak.

Rendezés:

Kiváló minőség és biztonság

Minden LEGO Duplo termék kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készül, hogy hosszú éveken át szolgálja a játék örömét. A termékek biztonságosak, a gyermekek számára kifejlesztett, kerekített sarkokkal és méretarányos elemekkel rendelkeznek.

A LEGO Duplo történetekben a gyerekek mesélnek

A LEGO Duplo építőkockákkal az apróságok megteremthetik a saját történeteiket és átélhetik a kedvenc mesék izgalmait. Hagyd, hogy a gyermeked képzelete kibontakozzon, miközben együtt építetek és játszotok!

Fejlődés a játékban rejtve

A LEGO Duplo építőkockák nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyerekek kognitív és motoros képességeit is. Az építés során problémamegoldó készségeket sajátíthatnak el, miközben fokozzák a finommotoros mozgásukat.

Fedezd fel a LEGO Duplo világ különleges témáit!

A LEGO Duplo kínálatában megtalálod a kedvenc karaktereidet és témáidat. Építs egy várat lovagokkal, fedezz fel állatkertet vagy kalandozz az űrben! A lehetőségek végtelenek!

Legjobb ajándékötlet LEGO Duplo rajongóknak!

Ha keresed az ideális ajándékot egy LEGO Duplo rajongó számára, akkor jó helyen jársz! Fedezd fel különleges készleteinket, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcára!

Megtaláltad a LEGO Duplo paradicsomot!

Itt minden LEGO Duplo rajongónak megvan, amire vágyik! Ismerd meg a különleges készleteinket, és induljon a játék a kreativitás és a fejlődés útján!

Vásárolj most a LEGO Duplo világában!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezd a LEGO Duplo építőkockákat a gyermekednek vagy ajándékba! Kattints a "Vásárolj most" gombra, és kezdjétek el a LEGO kalandot már ma!
 

Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan különbözik a LEGO Duplo más építőjátékoktól?
A Lego nagy találmánya, hogy az elemek nem csupán egymásra rakhatóak, melyek könnyen ledölnek, szétesnek, hanem fixen egymáshoz rögzíthetőek a kis pöckökkel. A duplo esetében pedig a nagy méretű elemek lehetővé teszik, hogy a pici gyerekeknek egyszerűen, különösebb erőfeszítés nélkül tudják ezt megtenni.

2. Milyen életkorú gyerekeknek ajánlott a LEGO Duplo?
Van már másfél éves kortól használható lego is. Építeni viszont leginkább 2 és inkább 3 éves kortól tudnak a gyerekek ezekkel a kockákkal.

3. Tartalmazza-e a LEGO Duplo készlet minden szükséges elemet a teljes építéshez?
Készletenként más-más elemet tartalmaznak a dobozok. Minden esetben fel van tüntetve, hogy az alap kockákon kívül milyen alkatrészeket találhatunk a szettben.

4. Hogyan segíti a LEGO Duplo a gyermek fejlődését?
Ki merjük jelenteni, hogy az egyik legjobb fejlesztő játék évtizedek óta a Lego. Fejleszti a kézügyességet, finom-motorikát, mivel az elemeket egymásba kell illeszteni. Továbbá fejleszti a picik kreativitását, figyelmét, térlátását, kitartását, előre tervezési képességét.

5. Hol találhatok további inspirációt és ötleteket a LEGO Duplo építőkockákhoz?
A gyermekek nagyon kreatívak és ügyesek. A legjobb, ha saját ötleteiket valósítják meg. De ha mégis szeretnétek további javaslatokat, találtok a Lego hivatalos weboldalán is, youtube csatornán is számos videó található, például a "Az 50 legjobb DUPLO játékötlet" elnevezéssel.

 

Bevonunk az izgalmas játékok világába

 

LEGO CLASSIC - szerintünk ez az igazi

Szerintünk az alap elemek alkalmasak leginkább a kreatív építésre. Azok a legok amiket csak összeraknak és azután már nem szedik szét, hanem szerepjátékként használják már nem az eredeti lego elképzelésnek felelnek meg. Fejleszd gyermekeid kreativitását a LEGO® Classic készletekkel! 

Az eredeti célja a lego játéknak az építs, majd szedd szét, építs jobbat vagy építs mást. Így a gyermek folyamatosan fejlődött, egyre ügyesebben épített. Azok a készletek, amikhez van egy útmutató, és mást nem is lehet összeépíteni, csak egy valamit, már nem nyújtják ezt az élményt és fejlődési lehetőséget a gyerekeknek. 

Viszont kétségtelen, hogy nagyon látványosak.

Lányos, vagy fiús?
Nálunk főleg unisex készletek találhatóak. Így lányoknak és fiúknak is ideálisak. 

Árukereső.hu Árukereső.hu