Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Szabadulós játékok

Szabadulós játékok gyerekeknek és felnőtteknek. Szabadulószoba társasjátékok amelyeket otthon játszhatjátok. Exit társasjátékok, illetve az újabb Adventure games játékok, valamint egészen pici, zsebben elférő Szabadulópaklik:
Rendezés:

A kijutós játékok a szabaduló szoba élményét adják otthoni kiadásban.
Izgalmas Exit, Advenutre Games, Escape játékok ha otthon játszanád inkább a családdal vagy barátaiddal.
Miért kedvelik a szabadulós társasjátékokat? Mert összekovácsolja a csapatot, nem vagyunk magunkra hagyva, közösen és egymást segítve tudjuk a feladatokat megoldani. Az emberek mindig szerettek valami rejtvényt megoldani legyen az akár puzzle, akár keresztrejtvény, sudoku. Persze a menekülős játékokban ezeknél izgalmasabb feladványok várnak! De a végén ha meglesz a megoldás, "kijutás", hatalmas az öröm és a sikerélmény.
A kis méretű, zsebben elférő szabadulópaklik pedig nagyon praktikusak, vágd zsebre és indulás a buliba.

Szabadulós játékok, szabadulószoba társasjátékok otthonra. Izgalmas kalandjáték vár, melyhez a logikádra szükség lesz! 

Mik azok a szabadulós játékok? Ezeknél a társasjátékoknál amiket mi kínálunk a szabadulószoba a saját otthonod. A játék megoldásához szükség lesz ügyességre, de legfőképpen logikára és kitartásra! Szuper játék zsúrra, felnőtt partyra és csapatépítő eseményekre!

Árukereső.hu Árukereső.hu