Babajátékok

Fejlesztő babajátékok lányoknak, fiúknak. Újszülött babajátékok mellett készségfejlesztő játékokat találsz itt 1-11 hónapos babáktól 1-2 éves babákig.
Rendezés:

Csörgő, rágóka, babajátékok utazáshoz, babakocsira, hordozóra. Játékok babáknak a kiságyra, kiságy fölé. Baba plüssök, fürdőjátékok.
Baba játékok újszülötteknek, vagy pár hónapos babáknak nagy választékban.
Ha a legjobbat, biztonságosat, legszebbet, készségfejlesztő játékot keresed a babádnak.
Ha tanácstalan vagy, hogy milyen játékot vegyek egy pár hónapos babának, mert látogatóba mész és ajándékot vinnél?
Nézz körül nálunk a babajátékok között!
Vásárlás, rendelés gyorsan az Okosjáték webáruházból és játékboltból.

A baba játékok a természetes fejlesztés éllovasai

A baba játékok 3-6 hónapos kortól, fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlhatóak. A fejlesztő játékszerek észrevétlenül támogatják a készségek, képességek fejlődését. A tologatható fa elefánt például a szemkéz-koordináció összehangolásában az élen jár, miközben a lurkó csak annyit vesz észre, hogy nagyokat kacagva éli ki fantáziáját a lógó ormányú, barátságos kis állatka közvetítésével. A kelj fel Jancsi modern, plüssbe öltöztetett verziója minden tanításnál egyértelműbb üzenetet hordoz: van kiút. Bár a gyerkőcök eleinte csupán a hasukat fogják a nevetéstől, mert a játékszert képtelenek feldönteni, idővel a többlet jelentés is megérhet bennük. A különböző kirakók, formaberakók olyan foglalkoztató játékok, amik a logikai, gondolkodási készségek edzésében kiválóak. A festő és rajzkészletek közbenjárásával a kreativitás,a fantáziavilág megjelenítésének módja sokrétűen alakulhat, építkezhet. Ha a gyermekednek nem túl jó a kézügyessége, az nem azt jelenti, hogy ne élvezhetne egy-egy alkotóbb jellegű játékszert. Sőt,a kézügyesség is egyfajta készség, ami egy bizonyos fokig fejleszthető.

Nyilván a tehetség ilyen módon nem pótolható, de valószínűleg nem is cél a festői színvonal elérése. A jó szórakozáshoz pedig a lapokra, táblákra álmodott, rajzolt, pingált formák is megfelelőek. A baba játékok között ritmus hangszerek is helyet kapnak. A ringató foglalkozások már nagyon korán megkezdődhetnek. A zene terápiás jellegű, és az ütem követése, annak reprodukálása izgalmas, élvezetes feladat a gyermekeknek A csörgő például kiváló ütemhangszer, aminek a segítségével a lurkód diktálhatja a ritmust, és közben még táncra is perdülhet, ha úgy tartja kedve. A felhőtlenség érzése, a szabadság megélése külön hozadékai annak, ha a zene veszi át a test és az elme felett az uralmat. Erre egyébként nem késő felnőttként sem ráébredni, rátalálni. A baba játékok megunhatatlan képviselője a hintaszék, ami első ránézésre régimódi ötletnek tűnik. Ám szó szerint soha nem megy ki a divatból. Egyrészt egyedülálló módon ringathatja el a beleültetett gyerkőcöt, másrészt általa az egyensúlyérzék nagyszerűen fejleszthető. Ezen pedig nincs mit tagadni, a lurkók igenis szeretik nyeregben érezni magukat. Éppen ezért kedvelik annyira a baba játékokat.

Árukereső.hu Árukereső.hu