Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Fajátékok

Minőségi fajátékok! Természetes anyagból készült játékot keresel? Ajánlatunk ezesetben a fajátékok ! Esztétikailag általában jobbnak tartják vásárlóink a fa játékokat, tapintásra kellemesebbnek. Főbb fajáték márkáink: Smart Games, HABA, Tidlo, Goki, Djeco, Hape, Melissa & Doug és Bigjigs fajátékok.

Rendezés:
A 0-6 év közötti gyermekek számára a legkedveltebb anyag, amiből játékot készítenek, a fa. Miért lehet ez? A fa természetes, megfelelő festékek használata esetén (ez összes játékunkra érvényes) az egészségre biztosan nem ártalmas.
Fával a játékgyártók is szeretnek dolgozni. Könnyen megmunkálható. Fából készülnek a kicsiknek csörgők, formaillesztők, tologatós és húzható játékok épp úgy,  mint a nagyobbaknak íráselőkészítők vagy éppen táblás társasjátékok, dominók és sorolhatnánk. 
A fa természetes mivolta miatt meleg hatású és esztétikailag is kedvező tulajdonságú, de még fontosabb, hogy több nemzedék is használhatja. Strapabíró, nem veszélyes, hanem biztonságos játék.
Ahol több testvér van a családban, célszerű a fajátékok közül válogatni, mert minőségét hosszú ideig hibátlanul megőrzi.
TERMÉK SZŰRÉS
Életkor
Fiú/Lány
Kategória
Mit fejleszt
Márka
Kiemelt játékok