Tudományos játékok

Tudományos és ismeretterjesztő játékok:

Rendezés:

Tudományos játékok lányoknak, fiúknak. Óvodásoknak is találsz és akár 12 éveseknek is fizika, kémia, elektromosság és egyéb témában is.
Tudományos játékok közül a gyerekeknek talán a legkedveltebbek a kémiai kísérletező játékok. Kedvelt márkák a Buki gyerek labor játékok, vagy a 4M és Clementoni régész játékok. A természettudományos játékok kínálata is egyre nagyobb.

Az egyik legkedveltebb tudományos játék sorozat a clementoni tudomány és játék.
A másik kedvenc a KOSMOS és a Buki tudományos játékok.
Ezek a játékok kísérletezős játékok gyerekeknek, vagy pedig valamilyen tantárgy köré épülő oktató játékok.
A gyerekek nagyon szeretik a kémiai és fizikai kísérleteket. Ezekkel a játékokkal felkelthetjük az érdeklődésüket, megszerettethetjük a kémiát és fizikát, hogy később az iskolában már pozitív élmény után találkozzanak újra ezekkel a tantárgyakkal.
Gyerekek nagy kedvence az elektromos áramkör játékok, melyek építőkészletek is egyben, ebben is rejlik sikerük a fiúk körében, de a lányok is szeretik.

Tudományos játékok kis tudósoknak

A játékok felfedezése, kipróbálása mindig izgalmas kalandra invitálja a gyerekeket, akik örömmel vetik bele magukat az önfeledt élménybe. Amikor eléjük kerül egy addig ismeretlen tárgy vagy feladvány, akkor mindent megtesznek annak érdekében, hogy rájöjjenek a lényegére, és megértsék azokat az összefüggéseket, amik a későbbiekben is nagy hasznukra válnak. Ez nagyon sok tanulási lehetőséget kínál a számukra, mindamellett, hogy tanulás közben az örömteli kikapcsolódásról sem kell lemondaniuk. A kínálatunkban található tudományos játékok esetében a szórakozás és a tanulás kéz a kézben jár. Ha a gyerkőc imád a természetben lenni, hogy kiélvezze a növények és állatok közelségét, akkor a csillagászati távcső, a nagyító, a bogárvizsgáló készlet és a többfunkciós megfigyelő játék is garantáltan el fogja nyerni a tetszését. Persze az is könnyen előfordulhat, hogy a kis tudóst inkább a műszaki terület vonzza, és akkor a különböző kialakítású robotok, autószerelő készletek vagy a Code Master játékok bizonyulnak ideális választásnak.

A tudományos játékok sora itt azonban még nem ér véget, hiszen a kínálatban még elképesztően sok termék vár arra, hogy a lurkók szolgálatába állhassanak és örömteli kikapcsolódást nyújthassanak a számukra. A kémia és a fizika szakterülete is nagyon sok olyan összefüggést rejt magában, amikkel már kiskorban érdemes megismerkedni, méghozzá érdekes játékok formájában. A mini kémialabor használatával például sok érdekes dolgot megtapasztalhatnak, és izgalmas kísérletek elvégzésére is lehetőségük nyílik. A testi épségükre teljesen ártalmatlan festékek, kristályok és savak alkalmazásával jelentős mértékben kibővíthetik a tudásukat és betekintést nyerhetnek az anyagok világába. A játékkészítők a fizikai törvények iránt érdeklődőkről sem feledkeztek meg, őket azokkal a tudományos játékokkal örvendeztetheted meg, amelyekkel a gravitáció erejét lehet megfigyelni, elektromos áramkört lehet tervezni vagy mini kialakítású vezetőkkel, szigetelőkkel, lámpákkal és repülő ventilátorokkal kísérletezni.

Árukereső.hu Árukereső.hu