Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Oktató játékok

A következő oktató játékokat kínáljuk. Itt oktató társasjátékokat találsz, ha egyéb oktató játékot keresel, nézz itt körül: 
LÜK oktató játékok, vagy Logico oktató játékok, vagy a Logikai játékok között is körülnézhetsz.

Rendezés:

A tanulás igazi mumus sok gyereknek, hiszen az iskolából hazaérve semmire sem vágynak jobban, minthogy ledobják az iskolatáskájukat, és kiélvezzék a pihentető kikapcsolódás édes pillanatait. Ám ilyenkor sem feledkezhetnek meg teljesen a kötelezettségeikről, hiszen a tanárok mindig adnak házi feladatokat, amiket meg kell oldaniuk a következő órára. Ráadásul, ha témazárók, röpdolgozatok vagy felelések is kilátásban vannak, akkor arra is fel kell készülniük. Az oktató játékok remek választásnak bizonyulnak mindenkinek, hiszen megmutatják a lurkóknak, hogy szórakozva is tanulhatnak. Lehet, hogy alapvetően abból a célból ülnek le, hogy játszanak, de ha a megfelelő eszközöket adjuk a kezükbe, akkor akarva akaratlanul is elsajátítják a szükséges ismereteket. Ha valamit muszájból magolnak be, az csak ideig-óráig marad meg bennük, aztán pedig elfelejtik. Ha viszont közben jól érzik magukat, és a saját bőrükön is megtapasztalják, hogy a tanultak mennyire érdekesek, mennyire hasznosak, akkor azt örökre megjegyzik. 

Az oktató játékok azt a célt hivatottak szolgálni, hogy a gyerekeknek ne essen nehezükre a tanulás, hogy ne egy szükséges rosszként tekintsenek rá, ami rájuk van kényszerítve, hanem sokkal inkább egy szórakoztató elfoglaltság legyen számukra, amiben örömüket lelhetik. A lurkók nem tudnak ellenállni az oktató jellegű társasjátékoknak, kártyapakliknak, fejtörőknek, ugyanis erős késztetést éreznek arra, hogy újra és újra megmutassák, mennyire ügyesek. Sok esetben nem is a szüleiknek vagy a testvéreiknek akarnak bizonyítani, hanem saját maguknak. Az oktató játékok képesek arra, hogy megtanítsák a gyerekeknek a legfontosabbat: a tanulás és a tanultak számadása is lehet szórakoztató, és ezek is adhatnak feledhetetlen, remek élményeket. Ha pedig megérzik, hogy milyen jó érzés eredményeket elérni, és folyamatosan fejlődni az oktató játékok által, akkor egy idő után már kérlelés nélkül is leülnek, hogy megtanulják az iskolában feladott leckéket, hiszen tudják, hogy ez is az ő érdeküket szolgálja.

Árukereső.hu Árukereső.hu