Homokképek, csillámképek

Homokkép és csillámporos képkészítők. Nagyon szép, színes homokkép készítő készletet keresel? Minőségi csillogó homokkal, csillámporral készült kreatív játékok:
Rendezés:

Homokkép készítő szettek gyerekeknek. Gyerekek kedvenc kreatív tevékenysége a homokkép készítő vagy csillámporos képkészítő készletek.

Ezekben a készletekben egy alaplap található, melynek egyik oldala ragasztós, amire ráragad a színes vagy csillámló homok. Homokvarázs képeket készíthetsz pillanatok alatt, a varázslat az, hogy a homokkal a színezés gyors, ami kimegy a vonalon kívülre homok, gyorsan letörölhető.

A legújabb készleteknél már nem kell félni tőle, hogy a homok szétszóródik a lakásban. Ügyes megoldással alig megy a képen kívülre a homokból vagy csillámporból.

Lányos és fiús változatban  is vannak szebbnél szebb homokrajzok, csillámképek. A lovas téma a lányok kedvence például.

Fiúknak vadállatos, egyéb fiús készletek kaphatóak.

Kreatív homokképek a Djeco francia gyártótól és egyéb minőségi homokképek amiket otthon el lehet készíteni és akár a szoba falára kirakni, vagy keretben a nappaliba, gyerekszobába.
A kínálatunkban található homokképeket sablonokkal lehet elkészíteni, nagyon könnyű velük az alkotás, így a gyerekek nagyon szeretik, mert a végeredmény nagyon szép lesz.
A Djeco homokképek mellett nagyon kedveltek a Sablimage homokszóró képek is.

Árukereső.hu Árukereső.hu