Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Gyémántszemes kirakók

Gyémántszemes kirakó választékunk. Gyémántfestő készletek gyerekeknek, tiniknek és felnőtteknek. Állatos, lovas és egyéb kedvelt témájú gyémántfestés készletek, nézz körül:
Rendezés:
Gyémántszemes kirakó, gyémántfestő készlet választékunk az Okosjáték webáruházban. Itt elsősorban gyerekeknek való gyémántfestés készleteket találtok. Számfestő gyémántfestőn kívül egyéb megoldással készíthető gyémántfestés szetteket.
A gyémántokkal való képkirakó technika mostanában terjedt el. Egyre több gyémántfestő készlet jelenik meg a különböző gyártóktól.
Vannak kedvenc témák, mint  például a lovas, állatos, vagy gyémántkövekkel díszíthető jegyzetfüzet, vagy falra is akasztható kirakók kerettel.
A gyémánt gyöngyök sokszor egy méretűek, így ha megmarad, egy másik képhez is akár fel lehet használni. De vannak különböző méretű gyémántszemek, egészen nagy méretűek a kicsiknek és nagyon aprók akár felnőtteknek is.
Árukereső.hu Árukereső.hu