Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Backgammon, egyéb ősi táblás játékok

Backgammon vagyis magyarul ostábla játék, vagy Mancala a logikai játék kavicsokkal és egyéb ősi táblás játékok, klasszikus társasjátékok amik hódítanak évezredek óta:
Rendezés:

Backgammon játékok és egyéb ősi társasjátékok webáruháza. Backgammon különleges készletek Németországból. Egyedi, kézzel készített Backgammon tábla Görögországból.

Régi játék kavicsokkal. Ez a Mancala, logikai kavicsos játék. Évezredek óta fennmaradt, kedvelt társasjáték.

Vannak még ilyen játékok. Például az Ostábla játék. Backgammon néven ismert angol nyelvterületeken, magyarul Ostábla néven vált ismertté. Vannak drága készletek és olcsóbb Backgammon játékok is jó áron ha játszani szeretnénk de nem akarunk sokat költeni, vagyis a Backgammon ára is számít. De ballagásra is nagyon jó ötlet egy kézzel készített Backgammon játék.

Ezek a játékok már évszázadok óta bizonyítottak, és nem mennek ki a "divatból". Kevesek által ismert ősi, régi játékok, de aki egyszer kipróbálja, megszereti.

Árukereső.hu Árukereső.hu