Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Ujjbáb, kesztyűbáb, báb paraván

Ujjbáb és kesztyűbábok és báb készletek filcből, papírból, szilikonból, textilből. Báb paravánok papírból és fából. Válogass kínálatunkból:
Rendezés:

Kézre és ujjra húzható bábok gyerekeknek. Ha bábokat keresel olcsón, akkor a papírból vagy filcből készült bábokat válaszd.

A bábozás akár kézbábbal vagy ujjbábbal fejleszti a képzeletet, beszédkészséget, oldja a stresszt. Mikor érdemes elkezdeni bábozni a gyerekekkel? Bölcsödéseknek az ujjbábozást javasoljuk, amikor a felnőtt veszi fel az ujjára a  bábot és a mondókákhoz, énekekhez használja. 3 éves kortól pedig már meséket, történeteket lehet elbábozni a gyerekeknek vagy gyerekekkel. Bábozás során a zárkózott gyerekek is sokkal jobban megnyílhatnak.

Ha bábozáshoz keresel kellékeket, nézz be hozzánk.

Árukereső.hu Árukereső.hu