LOGICO Primo

LOGICO Primo keret és LOGICO Primo feladatlapok óvodás gyerekeknek. Logico Primo óvodás tábla és hozzávaló fejlesztő-foglalkoztató feladatcsomagok izgalmas feladatokkal.

Rendezés:

Ovisok, akik már játszottak a LOGICO Primo játékkal valószínűleg nem vehetőek rá arra, hogy ehelyett más játékkal játszanak. Mivel a játék számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik teljesen érhető ez a reakció. Hiszen mi lenne előnyösebb, mint mikor játék és mindenféle kényszer nélkül fejleszthető a képesség és a készség? Mindez vidám hangulatban történik és a gyermekek észre sem veszik, hogy játék közben a háttérben folyamatosan végbemegy a fejlesztés. A fejlődés ugyanis csak úgy tud szárba szökkenni, ha az óvodás csemete feladatokat kap, melyeket meg kell oldania. Óriási lelkesedéssel játszanak a LOGICO Primo játékokkal és ezzel arányosan megy végbe a fejlődés is. Egyszerűen csak jól érzik magukat, miközben játszhatnak. A gyerkőc figyelme így leköthető mindenféle hangsúlyos kérés, vagy könyörgés nélkül. A játék izgalmas, érdekes és, ha kényszerrel kellene elérni, hogy játsszon a gyerek, akkor jóval több időbe telne mindezt megvalósítani, ráadásul sokkal kevesebb örömét is lelné benne.

Fontos kihangsúlyozni, hogy minden óvodás gyermek számára nélkülözhetetlen a megfelelő foglalkoztatás, hiszen ezáltal fejleszthetjük képességeiket, kreativitásaikat és rátermettségüket. Egy nagyon változatos közösségi játékról van szó, mely többfajta témakört, figurát, feladatlapot, feladatot és egyéb más dolgot tartalmaz. Könnyűszerrel be tudod építeni az óvodás napirendjébe ezt a játékot. Mit fejleszt pontosan a játék? Különböző területeket, mint például a koncentráció, érzékelés, térbeli tájékozódás, mennyiségek és színek ismerete, valamint logikai összefüggések keresése hozzárendelések és analógiák képzése alapján. Segítségével a gyerekek megtanulnak odafigyelni az apró részletekbe, így nagyon jó választás e mellett a játék mellett letenni a voksot. Ráadásul segítségével jártasságot szereznek a betűk és logikai összefüggések felismerésében, valamint a különböző formák megkülönböztetésében, de más  készségeket is elsajátíthatnak. Léteznek kiegészítők is ehhez a játékhoz, mely példának okáért kimondottan matematikai témakörökkel kapcsolatosak a számok világát elsajátítva. Rendelj tőlünk játékot, hogy a lehető legnagyobb örömben a leggyorsabban fejlődjön gyermeked képességei.

Árukereső.hu Árukereső.hu