Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Társasjáték 2 éves kortól

Társasjáték már 2 éves kortól elkezdhető a megfelelő játék kiválasztásával. Első társasjátékok kicsiknek, 2-3 éves gyerekeknek. Társasjátékok, amikkel érdemes bevezetni a gyermekeket a társasozás örömébe, a társasjátékok világába:
Rendezés:

Társasjáték 2 éves kortól? Igen, elkezdhető a gyermek bevezetése a társasjátékok elvarázsolt világába. Ebben az életkorban jellemzően nem a többi gyerekkel, hanem az édesanyával, édesapával vagy nagyszülőkkel játszanak a gyerekek. Első társasjátékomra már nem emlékszem. De arra igen, hogy a szüleim leültek velem játszani, és megszerettették velem a társasjátékozást.

Milyen a jó társasjáték egy egészen pici gyereknek aki még sohasem társasjátékozott? Az első társasjáték gyerekeknek legyen nagyon rövid, egyszerű, könnyen érthető játékszabállyal. Figyeljük a társasjátékra írt ajánlott korosztályt.

Az is jó, ha nagyon szép elemekből van. A Djeco társasjátékokban például a piciknek való társasoknál kis állatkák vannak a sima bábuk helyett, ami a kis gyerekeket jobban bevonzza a játékba.

Árukereső.hu Árukereső.hu