Little Dutch baba

Miért szeretik a gyerekek a Little Dutch baba választékunkat? Mert gyönyörűek, pihe-puhák, kedves arcúak és egyszerűen jó ölelgetni,hozzájuk bújni. Miért szeretik a szülők? Mert többségük mosógépben tisztítható és jó minőségű játékok, melyek hosszú évekig a gyerekek barátai és játszótársai lehetnek.
Rendezés:

A Little Dutch baba családi ereklye lesz

Biztos neked is volt olyan játékod, amit féltve őriztél még felnőttként is, hogy egyszer a gyermekednek adhasd.

A Little Dutch baba kollekciója pontosan ez a fajta játék. A márka hihetetlen tehetséggel nyúl hozzá a játékpiac minden témájához, teszi mindezt úgy, hogy nem csak a gyerekek szívébe lopja be magát, de a felnőttek is azon gondolkoznak, miért nem lehet visszarepülni pár tíz évet az időben, hogy az ő gyerekszobájuk is tömve lehessen ezekkel a játékokkal.

Már a gyerekeknek is nagyon jó szeme van a minőséghez, így nem csoda, hogy rögtön egy Little Dutch kreációra esik a választásuk, ha betévedtek egy játékboltba.

A Little Dutch babákat azért szeretik annyira a gyerekek, mert ölelgetnivalóan puhák, bájos arcuk és ruhakölteményeik pedig könnyedén egy mesevilágba varázsolják a velük játszó gyermekeket.

Szülőként természetesen a lehető legjobbat szeretnéd a gyermekednek és az sem elhanyagolható előny, hogy ezek a babák egyszerűen moshatóak mosógépben, így attól sem kell tartanod, hogy felesleges időt kell pazarolnod a játékok rendszeres tisztítása miatt. 

Az átgondolt anyag választásnak köszönhetően pedig a rendszeres mosás után sem kopnak el, így hosszú évekig a gyerekek kedvenc játszó és alvó társai lehetnek. Ha vigyáztok rá, felnőttként ők is büszkén fogják továbbadni a következő generációnak ezt a különleges játékbabát.

Hogyan tanul a gyermeked a Little Dutch babája segítségével?

A babázás rengeteg készséget tud fejleszteni és óriási tévhit, hogy csak a lányok sajátja lehet ez az elfoglaltság, mert bizony a fiúkat is le tudja kötni egy ilyen játék. A Jim baba például tökéletes társ lehet a fiúk számára is, bölcsődei vagy óvodai beszoktatáskor pedig köröket verhet a rongyira vagy a cumira is. Óriási segítség ilyenkor egy puha kis barát, aki a biztonságos otthoni környezetre emlékeztet egy ilyen merőben új szituációban.

Ezekkel a Little Dutch babákkal a gyerekek játékosan fejleszthetik a képzelő erejüket, szociális készségeiket, sőt te is bevetheted annak érdekében, hogy gyermeked még több dolgot osszon meg a napjáról és arról, hogy mi foglalkoztatja őt igazán, esetleg milyen nehézségekkel kell megküzdenie gyerekként.

A gyerekek ezeket a babákat még gyakran élő személyként, a legjobb barátjukként kezelik. 

Rendszeresítsétek a lefekvés előtti beszélgetést a kedvenc Rosa vagy Anna babával és bújj kicsit ennek a kedves játéknak a bőrébe. Kérdezd meg gyermekedet arról, hogy mi volt a legjobb a napjában, kivel játszott az óvodában, melyik a kedvenc óvodai foglalkozása vagy mi volt az, ami nem tetszett neki annyira a napban.

Meséld el neki minden nap a babák segítségével is, hogy milyen büszkék rá a szülei és a környezete. Ez a kis rituálé olyan pozitív megerősítést adhat gyermekednek, amely a későbbi felnőtt életében is magabiztossággal és egészséges önértékeléssel ruházza fel őt.

Láthatod tehát, hogy egy Little Dutch baba jóval több egy egyszerű játéknál. Ez egy olyan befektetés, amely sokszorosan megtérül az együtt töltött idővel, hatalmas beszélgetésekkel és a gyermeked örömével.

Árukereső.hu Árukereső.hu