Csapatjátékok

10 és tíznél több játékos részére keresel játékot? Csoportos játékok, illetve sok fővel játszható játékok. 10 fővel vagy 10 fő feletti létszám esetén is játszható társasági, közösségi játékok táborba, osztálykirándulásra, óriási házibuliba ahol sok a vendég.
Válogass, társasjátékok sok emberre:
Rendezés:

Társasjátékok sok emberre. A társasok, illetve a több fő által játszató csapatjátékok mindig remek szórakozást nyújtanak a gyerekeknek, hiszen így másokkal is tudnak osztozni az örömükben. A kínálatban rengeteg különböző társasjáték van, amik a hagyományostól eltérő szabályrendszerre épülnek. A különleges karaktereknek, szabályoknak köszönhetően, ezek hosszú időn keresztül fent tudják tartani a lurkók érdeklődését. Ott van például a Mascarade álarcosbál, az Emojito, a Jógi party zsúr vagy a Granna szüret társas, amik egytől egyig izgalmas élményekkel gazdagítják a gyerkőcök mindennapjait. A csapatjátékok között a sztorikockák is igazi különlegességnek számítanak, hiszen ezekben a bábuk helyett a kockák kapják a főszerepet. A lényeg, hogy a kidobott kockákon szereplő képeket egy kerek történetbe kell foglalni. A történet cselekményén való elmélkedés arra ösztönzi a gyerekeket, hogy szabadjára engedjék a fantáziájukat, és kreatív ötletekkel álljanak elő. Azért, hogy a játék még a sokadik alkalommal se legyen unalmas, érdemes beszerezni a kiegészítő sztorikockákat is, amik új képekkel teszik színesebbé a mulatságot.

Többek között az Activity újragondolt változatai is nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen sok örömöt nyújtanak a lurkóknak, miközben mutogatva, beszélve és rajzolva is bizonyságot tesznek a talpraesettségükről. A csapatjátékok sora persze itt még korántsem ér véget, hiszen több oldalon keresztül lehet szemezgetni az elérhető választékból. Az, hogy melyik terméket érdemes választani, az kizárólag a szülők egyéni megítélésétől és persze a gyerkőcök érdeklődési körétől függ. Legyen szó kirakós, detektíves, ügyességi vagy logikai játékokról, mindegyik fellelhető a kínálatunkban. Ugyanakkor a kifejezetten beltéri játszásra szánt termékeken kívül, olyan csapatjátékok is megtalálhatók nálunk, amiket szabadtéren is bátran lehet használni. Ilyen például a célbadobó, az ejtőernyő vagy a tépőzáras darts. Bármelyikre esik a választás, a gyerekeknek mindenképpen izgalmas elfoglaltságot fog nyújtani, a játszópajtások számától függetlenül.

Árukereső.hu Árukereső.hu