Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

matematikai játékok, matekos játékok

Matematikai játékok, matematika játékok, matekos játékok. Matematika gyakorló feladatok, játékos matematika. Akár vicces matek játékok is! Matematika játékosan:
Rendezés:

A számolás tanulása már egészen pici kortól elkezdődik. Kezdetben a matematika tanulása abból áll, hogy a gyermek a különböző formákat a helyére illeszti vagy éppen a kockákat rendezi sorba. Az egymásba rakosgatható kockák, formák, egyéb ilyen jellegű játékok, mind-mind a matematika elengedhetetlen összefüggéseire tanít – miközben a gyermek csak játszik - . Ám miközben „játszik”, észrevétlenül tanul, tapasztal, fejlődik. A matek így öröm is lehet.

Ahogy nő a gyermek, úgy lesznek a játékok is egyre bonyolultabbak, szerte ágazóbbak. Ilyenek például a különböző foglalkoztató füzetek, a feladványos – táblás játékok, a sorbarendezős és szortírozós játékok, a számtani műveletek gyakorlását elősegítő játékok, a matematika világának megértését segítő játékok.

Érdemes ezeket rendszeresen elővenni, törekedni a bonyolultabb, illetve a komplikáltabb feladatok és összefüggések gyakorlására. A logikát is lehet fejleszteni, s erre a legkiválóbb módszer a matematikai, számolós játékokkal történő gyakorlás.

TERMÉK SZŰRÉS
Életkor
Fiú/Lány
Kategória
Mit fejleszt
Márka