Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Memória játékok

Memória játékok. A következő memóriafejlesztő társasjátékokat találhatjátok webáruházunk kínálatában gyerekeknek és felnőtteknek:

Rendezés:

Miért van szükség a memória játékokra?

Általában a kisebb gyerekeknek még sokkal jobb a memóriája, mint a szülőknek. Így a memória típusú játékokban ők nyernek.
Hogy megmaradjon egy gyermek jó memóriája, folyamatosan tornáztatni kell az agyat. Miért jó, ha egy gyermeknek jó a memóriája? Az a terület az agyban ahol a memóriát tároljuk, másért is felel, így meghatározza a gyermek egyéb képességeit is.
Iskola előtt álló gyermeknél a tanulásban segíthet majd ez a képesség. Iskolás korban maga a tanulás is fejleszti a memóriát, de mellette érdemes memória játékokkal is játszani, hogy még könnyebbé tegyük az iskolás gyermek életét.
Idős korban ismét meghatározó lesz a memória karbantartása, erre is kiválóak a memóriát karbantartó és fejlesztő játékok.

Árukereső.hu Árukereső.hu