Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Játékok 1-12 hónapos babának

Bébijátékok újszülöttnek, vagy pedig nagyobb babáknak, 0 - 12 hónaposoknak:
Rendezés:

Gyermeked készségfejlesztését már egész korán, baba korban is elkezdheted, ehhez nyújtanak segítséget a következő készségfejlesztő játékok babáknak, bébijátékok, amelyekkel játszva tanulhat a kicsi.

Játékok újszülöttnek, 1-12 hónapos babának. A legjobb játékok babáknak, baba ajándék ötletek az Okosjáték játékbolt és webáruházban.

Babalátogató ajándék ötleteket szeretnél kapni? Baba születése alkalmából vinnél ajándékot? Ajándék választás pici babának nehéz főleg annak, akinek nincs tapasztalata játékok vásárlásában babáknak. Kevés a babajátékok között a fekete-fehér, kontrasztos játék, pedig a pár hetes babák még ezeket szeretik, a szemük ezeket érzékeli jól. Milyen ajándékot vigyél babalátogatóba, babanézőbe? Íme, mi segítünk! Milyen a jó újszülött ajándék? Akár keresztelőre? Válogass a minőségi, biztonságos, színes, vidám bébijátékok között, melyek fejlesztik is a babát. Egy baba csomagot is összeállíthatsz a választékból ajándékba.

Vagy babajátékokat keresel 3 hónapos kortól? A legjobb, biztonságos, minőségi bébijátékok vásárlása, rendelése egyszerűen. Milyen játékok valóak egy 3 hónapos babának? Kezdi felfedezni a kezét, már nyúlhat tárgyak után. Akár sikerülhet megfogni egy könnyebb csörgőt. Így szóba jöhetnek a könnyen megfogható baba játékok, csörgők. Ajándékba 3 hónapos babának inkább olyan fejlesztő játékot vigyünk, ami fejlődésben "egy kicsit előtte jár", mert az még valószínűleg nincs meg, a szülők nem vették meg, nem kapta mástól ajándékba. Ebben a korban a csörgő-zörgő játékok ösztönözhetik a babát, hogy megfogja őket és mozgassa a kezében.
Minden baba fejlődése más, de 4 hónapos baba már ügyesen átfordulhat az oldalára, támaszkodhat az alkarjára. Fejlesztő játékok választéka már sokkal szélesebb egy 4 - 5 hónapos babának. Egy 5 hónapos babának nagyon jó karácsonyi ajándék lehet textil babakönyv, melyet eleinte csak nézeget, majd később már lapozhatja is. Érdemes színes játékokkal körbevenni, hogy a kúszást ösztönözzük. 6 hónapos kortól a babának már sok ajándék való. A játékokat már biztosan fogja a kezében. Fontos, hogy ha a baba egy helyen van (kiságy, járóka) tegyük változatossá a környezetét. De a megszokott dolgok is fontosak, mert biztonságot nyújt számára.

Milyen játékot, ajándékot vegyek 6 hónapos babának, milyen játék való? A labda játékok 6 hónapos kortól nagyon jók baba ajándékként. A labda elgurul, és a picinek utána kell kúsznia.

Minden baba fejlődése más, de egy 7-8 hónapos kortól a baba a kúszásról áttérhet a mászásra, már ül, ülve játszik.
Játékok, ajándékok, melyeket ajánlunk 7-8 hónapos babának: többek között a guruló játékok, melyek után mászhat.

Készségfejlesztő játékok, "okos baba játékok" szerepe megnő 8 hónapos kortól. Már sokkal szélesebb skálán válogathatunk.
Egy kedvelt ajándék ötlet 10 hónapos babának puha, nagy méretű építő kocka. 11 hónapos baba kedvenc játéka kukucs játék, melynek egy változatát megtalálod a fa baba játékok között.

Árukereső.hu Árukereső.hu