Logico primo és piccolo feladat csomagok

Rendezés:

A Logico játékokkal a gyermek úgy tanul és fejlődik, hogy közben észre sem veszi. Így a tanulás mellett is jól érzik magukat.  Ez a termék igazi világsikernek örvend, hisz 40 országban megjelent, és 20 különböző nyelvre fordították le. Hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvend. Számos óvodában és iskolában oktatnak a segítségével. Ezen kívül rengeteg pedagógus használja különböző fejlesztő foglalkozásokon.

Különleges innovatív tanulójátékok közül válogathatsz honlapunkon, melyek a gyerekek szellemi fejlődésében játszanak nagy szerepet, ha rendszeresen használjátok őket. Ráadásul könnyedén beépíthető a gyermeked napirendjébe mindegyik LOGICO játék. Pont ez volt az egyik cél a játék megalkotójának, hogy rendszeresen fejlessze a gyermekeket.

A következő területeket fejlesztik ezek a játékok:
- érzékelés
- dátum írása, felismerése
- mennyiségek ismerete
- vizuális észlelés, illetve írás-olvasáshoz elengedhetetlen készségek fejlesztése
- koncentráció mennyiségek
- színek ismerete
- szabályos ésbiztonságos közlekedési magatartások felismerése
- térbeli tájékozódás
- nyelvi kifejezésmód
- tárgyi információk
- szóképek, logikai összefüggések ismerete(hozzárendelések és analógiaképzés révén)
- fejlődik általa a szem- és kézkoordináció

A LOGICO nagyon hasznos, mert észrevétlen módon fejlesztik játék közben a gyerkőcök képességeit. Ezen kívül egyes játékok hátlapján ellenőrizhető, hogy megfelelően oldotta-e meg a gyermeked a feladványt.Természetesen szívesen segítünk a játék kiválasztásában is. Emellett javasoljuk, hogy semmiképpen sem feledkezz el feliratkozni hírlevelünkre, mert csak így tudunk akcióinkról értesíteni. Előfordul az is, hogy az akció kereteiben belül a kiszállítást ingyenesen biztosítjuk neked, mely általában 1-2 munkanapon belül megtörténik. Gyere el gyermekeddel a „Játszóórák” programunkra, mely rendszeresen kerül megrendezésre nálunk a XVI. kerületben és más-más helyszíneken is. Csütörtökönként pedig 16-18 óra között fejlesztő pedagógus segít a megfelelő játékot kiválasztani. Válassz minket, hiszen mi a kedves vevők tapasztalatai alapján gyűjtjük a játékokat és folyamatosan frissítjük a játéklistát. Csak az igényes, hasznos játékokat áruljuk webshopunkban, melyeket nem lehet megunni. Hiszen vannak olyan játékok is, amiket pár perc után unalmassá válnak a gyerkőcök számára és csak a felkapott reklámok miatt tűnik jó ötletnek azt választani. Lépj velünk kapcsolatba és azonnal segítségedre sietünk és kiválasztjuk együtt a megfelelő játékot.
 

Árukereső.hu Árukereső.hu