Mágneses játékok

Itt mágneses játékokat találsz. Mágneses tudományos játékok, mágneses építő játékok, vagy kreatív, egyéb játékok amik tartalmaznak mágnest, vagy mágnesesség elve alapján működnek:
Rendezés:

Mágneses játékok nagyon hasznos célt szolgálhatnak egy gyermek életében, legyen kisebb vagy nagyobb. A mágnesesség izgalmas lehet a gyermekek számára, hiszen a darabok egymáshoz tapadnak, vagy bármely felületre ami rendelkezik mágnesességgel odaragad. Nagy sikernek örvendenek a mágneses építőjátékok, hiszen itt a gyermek kreativitása is nagyban megmutatkozik, hiszen a darabokból a saját képzelete szerint alkothat valami újdonságot, és ez örömmel tölti el. A Smartmax játékok remek választás kisebb gyermekek részére, hiszen biztonságosak, nagy elemeket tartalmaznak és játékosan ismerkedhetnek a gyerkőcök a mágnesességgel.
De ugyanezt a célt szolgálják a mágneses horgász vagy golyóvezető, öltöztető játékok is, sőt több mágneses logikai játék is található a kínálatunkban, melyek szintén jó minőségű mágnessel rendelkeznek és remekül fejlesztik a logikai és probléma megoldó készséget egyaránt.
Társasjátékok között is találkozhatsz olyanokkal, melyekben különböző mágneses elemek kaptak szerepet.
Mindegyik mágneses játék praktikus, több fajtája utazáshoz is kiváló választás.
Lányok nagy kedvence a mágneses öltöztetős baba, amelyből már széles választék van.

Árukereső.hu Árukereső.hu