Matricás játékok

Matricás játékok: matricás füzetek, matricás foglalkoztató, matricás mozaik, egyéb matricás játékok:
Rendezés:

A matricás játékok már kis kortól nagy népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében. Nálunk több típusú matricás játékkal találkozhatsz, mely garantáltan nagy siker lesz a gyerkőc számára.

A matricás füzetek, matricás könyvek és foglalkoztatók gyerekeknek sok készséget fejlesztenek amellett, hogy a gyerekek nagyon szeretik őket. Ezek közül nagyon praktikusak az újraragasztható matricás füzetek. Matricás foglalkoztatókat már 2 - 3 éveseknek is találsz nálunk. Fiús és lányos öntapadós matricák között többször használható matrica készleteket is találhattok. Fiús témában a kedvencek az autós matricás könyv, vagy a dínós.
Legszebbek a Djeco matricák, Djeco matricás könyvek. Ezek különleges matrica csomagok nagyon szép grafikával.
Nagyon kedveltek és széles választékban megtalálhatak a Melissa & doug újraragasztható matricák, matricás füzetek.
Mozaik matrica játékok kedvenc kreatív elfoglaltságot jelentik a gyerekeknek.
A legközkedveltebb a Melissa & Doug amerikai játékgyártó újraragaszthatós matrica könyve, főleg az állatos matricák. Több témájú füzettel találkozhattok, min például hercegnős, járműves, tündéres vagy állatos. Fiúk és lányok számára egyaránt remek időtöltést nyújt. Csak az adott felületre ragad, és a gyerkőc bármikor kedve szerint variálhatja.
A szintén híres Djeco francia gyártótól származnak a transzfer technikájú kollázs matricázó készletek. Mindegyik nagyon szép és igényes készlet. Vannak metál és bársonyos készletek is, szintén rengeteg különböző témakörben fiúknak és lányoknak egyaránt.
Szintén Djeco márkából is találkozhattok újraragasztható és sima matricás foglalkoztatókkal is, ezenkívül mozaik képkészítővel és origami készlettel is, melybe a hajtogatott alkotásokat lehet matricákkal díszíteni.
Szintén egyedi a karcolós matrica készítő mely ugyanúgy Djeco és Melissa márkában találhattok meg a kínálatunkban.
És végül közkedvelt a Melissa ékszerkészítője, melyben szintén találhatók matrica elemek és ezeket az elkészült karkötőre lehet felragasztani.
Bármely darab kreatív és hosszabb időre le tudja kötni a gyermek figyelmét. És persze remek finom motorika és türelem fejlesztő játékok.

Árukereső.hu Árukereső.hu