Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Golyóvezető játékok

Itt mindenféle golyóvezető játékot találsz, a pici mágneses golyóvezetőktől kezdve a nagy fa golyóvezető ügyességi labirintusig:
Rendezés:

Mik azok a golyóvezetők? Általában két fajta játékot neveznek így. Az egyik esetében a fa golyókat kell végigvezetni a kacskaringós dróton. Ez lehet egy spirál, vagy egymást keresztező drótvonalak, amiken a gyerekek a kicsi vagy nagy méretű golyókat a dróton csúsztatva vezetik át egyik oldalról a másikra.
A másik fajta játék esetében a golyót egy labirintus mélyedésben kell vezetni, ami plexi lappal fedett, hogy ne essen ki a golyó. A golyó vezetése történhet a tábla döntögetésével, vagy egy mágneses tollal (fém golyó esetén).

Míg az első a finom-motorika fejlesztésére kíváló, a második a szem-kéz koordinációt fejleszti elsősorban.

Mikortól vegyünk a gyermeknek golyóvezető játékot? A fa golyóvezetőt 1 éves kortól ajánljuk. Szülinapra is nagyon jó ajándék.

A méretük lehet nagy és mini. A pálya lehet csiga alakú, vagy egyéb változatos labirintus. Amellett, hogy ügyességi játék, fejleszti a kézügyességet, finom-motorikát és szem-kéz koordinációt. A bonyolultabbak pedig a logikát is.

Árukereső.hu Árukereső.hu