Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Játékbolt Budapest

OKOSJÁTÉK Játékbolt

1163 Budapest, Veres Péter út 99.

A webáruház és játékbolt készlete eltérhet egymástól! Kérjük érdeklődjön előre a készletről!   
Játékbolt telefon: 06 (1) 604-7219, +36 20 263 3836, +36 20 514-2324
email cím: bolt@okosjatek.hu     

Játékbolt nyitvatartási ideje: H-P 10:00-18:00, Szombat: 10:00-13:00, Vasárnap zárva

Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, kövess minket:

 

A szokásostól eltérő "ünnepi" nyitvatartási rend 2019-ben

Október
Október 23. szerda ZÁRVA

November
November 1. péntek ZÁRVA
November 2. szombat ZÁRVA

December
December 7. szombat (dec. 24. helyett) NYITVA 10:00-18:00
December 8. vasárnap NYITVA 10:00-13:00
December 14. szombat (dec. 27. helyett) NYITVA 10:00-18:00
December 15. vasárnap NYITVA 10:00-13:00
December 21. szombat NYITVA 10:00-14:00
December 22. vasárnap NYITVA 10:00-13:00
December 23. hétfő NYITVA 10:00-18:00

2019. December 24. és 2020. Január 1. között a Játékbolt ZÁRVA tart, a csomagátvétel és az ügyfélszolgálat SZÜNETEL.
2020. Január 2. csütörtök LELTÁR MIATT ZÁRVA
JÁTÉKBOLT NYITÁS: 2020. Január 3. péntek 10 óraA JÁTÉKBOLTBAN AZ ÁRAK MEGEGYEZNEK A JÁTÉK WEBÁRUHÁZ ÁRAIVAL, KIVÉTEL AZ AKCIÓS ÁRAK!
A játékboltunkban szélesebb választékot találsz! A polcokon olyan ritka (játék) kincsekre lelhetsz, amit máshol nem tudsz megvásárolni!

Az Örs Vezér tértől csak 5-8 percre (kocsival vagy közlekedési eszközzel)! Örs Vezér tértől 7 megálló a 44-es busszal, a Jókai Mór utca (Rendőrség) megállónál kell leszállni, majd vissza egy kicsit az Örs Vezér tere felé.

        

 

Logikai játékok gyerekjátékok , legjobb  családi  és  felnőtt társasjátékok  boltja!

Gyakran szervezünk INGYENES ÉS TÉRÍTÉSES PROGRAMOKat játékboltunkban Budapesten!
Évekig teszteltünk és válogattunk fejlesztő játékokat, hogy Ti egy helyen, kellemes környezetben megtalálhassátok a legjobb, minőségileg kiváló társasjátékokat és logikai játékokat játékboltunkban Budapesten és játék webáruházunkban!

2014 szeptemberben átalakult Játékboltunkról képek - Okosjáték Játékbolt Budapest:

Játéksarok a boltban - Okosjáték Játékbolt Budapest:
  

  GYERE EL BUDAPESTI JÁTÉKBOLTUNKBA! BARÁTSÁGOS, CSALÁDIAS KÖRNYEZETBEN VÁRUNK, ADDIG JÁTSZHATSZ, ADDIG VÁLOGATHATSZ AMÍG AKARSZ! SZÍVESEN SEGÍTÜNK KIVÁLASZTANI A NEKED TETSZŐ TÁRSASJÁTÉKOT VAGY LOGIKAI JÁTÉKOT!

Okosjáték játékbolt Budapest

Egy játékbolt ahol a legjobb logikai játékok és társasjátékok vannak a polcokon!

Olyan játékboltot keresel Budapesten, ahol ismerik a játékokat, az eladó segítséget tud nyújtani? Olyan játékboltot, ahol ki is lehet próbálni a játékokat mielőtt megveszed? Játékboltunk olyan lehetőségeket kínál, melyet nagyon kevés játékboltban találhatsz meg. A kiszolgálás nálunk egy igazán jó játékbolthoz méltó, és a játékok kipróbálása is egészen egyedi szolgáltatás.

 

Az  Okosjáték Játékbolt  ilyen, ahova mindig érdemes bejönni! Játékboltunkban kellemes, családias környezetben várunk! Játékboltunkban kategóriákba soroltuk a különböző játékokat, hogy a keresést megkönnyítsük ezzel vásárlóink számára. Így bármilyen készségfejlesztő, logikai vagy oktató játékot keresel, az annak megfelelő kategóriában találod webshopunkban.

 

 

Legjobb díjnyertes társasjátékok

Legjobb, díjnyertes játékok az Okosjáték játékboltban Budapesten

H a az utóbbi évek legjobb, díjnyertes családi társas- vagy logikai játékait keresed, nálunk megtalálod!
Melyek ezek a játékok? Ki választja ki az év játékává?


A Magyar Társasjátékdíjat a Magyar Társasjátékos Egyesület alapította 2010-ben.  A Magyar Társasjátékdíj elsősorban a családi társasjáték kategóriában kívánja díjjal jutalmazni a játékokat.
A díj kimondott célja, hogy a díjazott játékok ne igényeljenek komoly játékosi tapasztalatot, emellett alkalmasak legyenek családi körben való játékra, és lehetőleg 2-3 generáció különböző képviselőjének is  szórakozást nyújtsanak.


2010-es év győztes társasjátéka a Dixit volt. 2011-ben ezt a címet a Finca társasjáték nyerte el. 2012-ben pedig a Mamutvadászt találta legjobbnak a zsűri.


További „dobogós" társasjátékok: Qwirkle, Samarkand, Aranyváros, Bu meráng, Keltis, Tobago, Aquaretto, Marrakech, Ticket to Ride társasjátékok.

 

 

  Az Okosjáték Játékboltban külföldi sikerdíjas és szakmai díjas játékok is megtalálhatóak. Folyamatosan figyelemmel kísérjük, melyek a díjazott játékok, többségüket magunk is leteszteljük mielőtt a polcainkra kerül. Eladóink így mély ismerettel rendelkeznek a társasjátékokról.


A Spiel des Jahres a legnevesebb nemzetközi díj. 1979 óta minden évben a legjobb családi játékot emeli ki. 2001 óta a gyerekjátékoknak  is van külön Év gyerekjátéka díja, 2011-től pedig létezik a "Kennerspiel  des Jahres" díj, vagyis a Gémer Év Játéka, ami már a gyakorlottabb,  profi játékosoknak szóló játé kokat jutalmazza.


Számos nemzetközi játékdíj létezik még, melyeket itt most nem sorolunk fel, inkább nevezzük meg a díjas játékokat:


Külföldön díjat nyert játékok: Camelot Junior (Smart Games), Rush Hour csúcsforgalom (ThinkFun), Qwirkle, Ticket to Ride, Sztorikocka, Zooloretto és még sok játék amit megtalálsz az Okosjáték Játékboltban.

 

Mik azok a logikai játékok?

A logikai játékok-at elsősorban a matematikához kapcsolják. Valóban, aki sokat játszik logikai játékokkal, annak jobban mehet az iskolában a matematika.

 

De miért?

A Logikai játékokat az különbözteti meg más játékoktól, hogy nem a szerencsén múlik, hanem gondolkodni is kell. Továbbá már a játék elején ki van tűzve a cél, amit el kell érni, és ez a cél a játék folyamán nem változik.

 

 

Miért jók a logikai játékok?

 

Örömet okoz, miközben észrevétlenül fejleszt.
Logikai játékokkal tréningezhetjük az agyunkat, mint a sportoló az izmait.

 

Ha a sportolónak eltörik a lába, akkor pár hét alatt olyan állapotba kerül, melyet aztán hónapok-évek alatt tud visszaszerezni. Ugyanez vonatkozik a logikai játékokra is. Ez nem azt jelenti, hogy mindig csak logikai játékokkal játsszunk. A gyerek fejlődéséhez legalább annyira szükség van szerep játékokra, alkotó-kreatív tevékenységre. De ha örömmel gyakran elővesszük a logikai játékainkat, akkor ez csak előnyünkre szolgálhat az iskolai teljesítményünket illetően is.

 

Nemcsak a matematikában van szükség a térlátásra, összefüggésekre, feladat megoldó képességre és kombinatív készségre, stb. Ezek a képességek egész életünk minőségét befolyásolják.
Aki szeret játszani gyerek korában (és elsősorban nem a számítógépes játékokra gondolok), az felnőtt korában is szívesebben leül egyedül vagy társaságban játszani.

 

 

Oktató társasjátékok

Oktató, készség- és képesség fejlesztő játékok az Okosjáték Játékboltban

Ki nem szeretné, hogy gyermeke játékosan fejlődjön, okosodjon? Minden szülő vágya, hogy  gyermeke jól teljesítsen az iskolában, sikeres legyen az életben.


Gyermekeinket segíthetjük, ha fejlesztjük készségeiket, képességeiket.
Mi a készség? A készség a tudatos tevékenység automatizált komponense. A készség megszerzése a szabályok ismeretén és azok sokszori gyakorlásán nyugszik. Egy szövegértő dolgozatnál már nem magára az írásra, olvasásra, a helyesírásra kell figyelnünk, hanem már biztos alapokkal kell rendelkeznünk e téren.
Készségek: íráskészség (írásmozgás), beszédkészség (szókincs, stb.), elemi számolás készsége, szociális készség, stb.


Fontos, hogy a már kialakult készségek megkívánják a szinten-tartást (pl.: helyesírási, elemi számolás).
Mi a képesség? A képesség kialakulása hosszabb időt igénybe vevő folyamat, de ha kifejlődik (pl.: a logikus gondolkodás képessége), tartósan megmarad.


Mely képességek fejlesztésére fordítsunk figyelmet? Mi a következőket emelnénk ki: kommunikációs képesség, a szociális képesség és a gondolkodás (logikai gondolkodás, kreativitás) fejlesztése.


Kommunikációs és szociális képesség fejlesztésére a társasjátékok többsége kíváló, a gondolkodás fejlesztéséhez pedig válogass a logikai játékaink között! Jó játékot és játékos okosodást kíván az Okosjáték Csapat!

 

 

 

 

 

 

Ritka társasjátékok

Ritka, egyedi, máshol nem kapható játékok

Játékboltunkban vannak olyan ritka játékok is, amelyeket csak pár helyen vagy csak a mi játékboltunkban találtok meg az országban!

A következő márkák találhatóak meg kínálatunkban a teljesség igénye nélkül:

 • LÜK,
 • Smart Games,
 • ThinkFun,
 • Piatnik,
 • Ravensburger.

Ritka játék márkák:

 • Marbushka,
 • Djeco,
 • Bolyongolyó,
 • Automoblox,
 • Melissa & Doug,
 • HABA,
 • Goki (minőségi fa játékok),
 • Orchard Toys (angol minőségi játékok),
 • TP Toys,

és még amit itt felsorolni nem tudtunk. 

Ezeket a játékokat hosszú évekig tudják játszani a gyerekek. Miért panaszkodnak mostanában a szülők, hogy nem játszik a gyerek a játékaival, pedig annyi van neki! Ebben is segítünk! Nézd meg tanácsainkat is, hogy milyen játékot érdemes választani és hogyan érdemes játszani!


Játékboltunkban biztosan találsz kedvetekre való játékot! Szívesen adunk tanácsot, de akár órákon keresztül saját magad felfedezheted a játékokat, nyugodtan nézelődhetsz, a játékboltban ki is próbálhatjátok a játékok többségét!

Amíg anyuka/apuka vagy a nagyszülő nyugodtan válogat, addig a "nagy játékos" kipróbálhatja a játékokat.

 

 

Okosjáték Játékbolt - A gondolkodtató játékok boltja Budapesten, gondolkodós játékok rendelhetők játék webáruházunkban is ha Budapesten nem tudod átvenni személyesen. Csak IQ játékbolt és logikai játékok boltja az Okosjáték? Nem, itt találsz gondosan összeválogatott és letesztelt könnyed, szórakoztató családi és party társasjátékokat is, ahol nem a gondolkodásé a főszerep, hanem a vidám együttlété.