Horgász játékok

Horgász játékok kicsiknek és nagyoknak 0-5 éves korig. Kategóriánkban megtalálod a népszerű mágneses horgász játékokat, mágneses kirakókat, horgászós fürdőjátékokat és társasjátékokat.
Rendezés:

Ezért válaszd a horgász játékokat

A horgász játékok rendkívül szórakoztatóak és izgalmasak a gyerekek számára. A kis horgászok élvezettel játszanak a mágneses horgokkal, miközben próbálják kifogni a színes halakat vagy más tengeri herkentyűket. Ez a játékélmény nem csak kellemes időtöltést biztosít, hanem a gyermekeket is ösztönzi a kreatív, problémamegoldó gondolkodásra.

A mágneses horgokkal való manőverezés fejleszti a gyermekek finommotorikáját és szem-kéz koordinációját. A különböző formájú és színű játékelemek felismerése és azok mágnessel való kifogása segít a gyerekeknek az érzékelésük és kognitív képességeik fejlesztésében.

A horgászjátékok ezek mellett türelemre és kitartásra tanítanak. A sikeres kifogás öröme felbecsülhetetlen. Az esetleges kudarcok kezelését megtanulva pedig a gyerekek olyan készségeket szerezhetnek, amelyek a felnőtt életük során is nagy hasznukra válik majd.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a horgászjátékok kiváló lehetőséget kínálnak a szülőknek és a gyerekeknek a közös időtöltésre. A közös horgászat nem csak szórakoztató, de erősíti a családi kapcsolatokat is.

Milyen szempontok alapján válasszak a horgász játékok közül?

A színes halacskák az egészen kicsiket is lenyűgözik így a biztonsággal ülni, kúszni, mászni tudó gyerekeknek is tökéletes választás lehet egy horgászós fürdőjáték.

A 12-24 hónapos korosztály számára már ideálisak a mágneses horgász játékok is, melyek fejlesztik a kicsik szem-kéz koordinációját és finommotorikus valamint problémamegoldó készségeit is.

Az idősebb korosztállyal már mi felnőttek is versenybe szállhatunk és kipróbálhatjuk a népszerű halfogó horgász társasjátékot, amelyben a körbe-körbe forgó halacskák közül kell egy pecabottal minél gyorsabban kifogni az “ebédre valót”. 

Árukereső.hu Árukereső.hu