Bébijátékok

Babajátékok fiúknak és lányoknak újszülött és 3-6 hónapos kortól.Összeválogattuk a legjobb, minőségi, biztonságos bébijátékokat:
Rendezés:

A bébi játékok elvarázsolóan bájosak és nevettetően, olykor altatóan bababarátok. Ugyanakkor nem mindegy, hogy ezek a játékszerek milyen minőséget képviselnek, hiszen a 3-6 hónapos korosztály tagjainak a kis alkatrészek, a leeső elemek vagy éppen a nem megfelelő színezések is veszélyforrást jelenthetnek. Pontosan emiatt, a kínálatunkban, kizárólag prémium minőségű variációkat fedezhetsz fel, amik kétséget sem hagynak afelől, hogy biztonságos körülményeket teremtenek az örömteli játszás babát, mamát és papát is gyönyörködtető pillanataihoz. Ez az a pozitívum, ami megnyugvással töltheti el a szülőket, és esélyt adhat az apróságoknak valami új, soha nem látott izgalmas felfedezésére. Hiszen minden, ami színes, vagy hangos az egyenlő a kalanddal, azzal, hogy a csecsemő tekintet fókuszra lelhet. A kisautók fából, a marokfilcek pöttyözésre stb. már nagyobb korban ajánlhatóak, ám a legnagyobb elánnal, hiszen nagymértékben készség- és képességfejlesztő hatásúak és nem mellesleg gyermekien érdekesek. Ha online szeretnél vásárolni egy pár hónapos babának fejlesztő bébijátékot, akkor jó helyen jársz, mi már kiválogattuk a legjobbakat, hogy könnyebb legyen választani, átláthatóbb legyen a kínálat. A legkedveltebb márkák Fisher Price, Little Dutch, Clementoni, Melissa & Doug, FatBrainToys és a francia Djeco.

Az első néhány hónap tétlenségében a babák szó szerint mindent megfigyelnek, sokkal több érzékkel, mint azt a felnőttek gondolnák. Különböző kutatások bebizonyították, hogy a hang és vizuális hatások nem múlnak el nyomtalanul, sőt. Nagymértékben hozzájárulnak a fejlődés üteméhez, a koncentráció fejlesztéséhez. Ezért aztán egy családi bábjáték, mondjuk egy szombat délelőttön, azon túl, hogy a felnőtteknek több mint szórakoztató móka, a bébinek is tanulságos és persze nevettető esemény. Amikor már a kicsik a saját kezükbe tudják venni az irányítást és a játék menetét, akkor jöhetnek a plüssök, a kreativitást fejlesztő alternatívák, a kisautók és babaházak, vagyis elindulhat a képzeletvilág valódi ki- és megélése. A bébi játékok a világot hozzák el miniatűr formában. Zenedoboz, dobocska, csörgőlabda csupa olyan játékszer, ami a dallamosságával, ütemével, ritmusával a valódi élet ritmikáját és harmóniáját hozza el, baba közelbe. A különböző, fürdőszobába, vízbe szánt variációk pedig a lehető legtöbb izgalmat ígérik, aminek hála a pancsolásból olyan kalandos játszás kerekedhet, hogy azt még a nyakig vizes szülők is megemlegethetik.

Árukereső.hu Árukereső.hu