Állatos játékok gyerekeknek, óvodásoknak, iskolásoknak

Állatos játékok piciknek, ovisoknak, iskolásoknak. Állatos fejlesztő játékok, szerepjátékok és társasjátékok. Minden ami állatos, válogass:

Fedezd fel a fantasztikus állatos játékokat!

Varázsolj mosolyt a gyermeked arcára az állatos játékok segítségével! Ismerd meg kínálatunk egyedi termékeit, amik garantáltan hosszú órákon át szórakoztatják majd.

Kalandra fel a dzsungelben és a tenger mélyén: vásárolj állatos játékokat most!

Hozd közelebb a gyerekekhez az állatvilág csodáit! Válogass a lenyűgöző állatos játékok között, amik izgalmas kalandokat ígérnek a dzsungelben és a tenger mélyén.

Tárd ki az állatok birodalmát: ismerd meg a különleges állatos játékokat!

Fedezd fel a gyerekeknek szánt állatos játékok világát, melyek segítségével megismerhetik a különböző állatok izgalmas világát.

Valósághű játékélmény: állatos játékok a legjobb márkáktól!

Merülj el a valósághű játékélményben a legjobb márkák állatos játékaival! Válaszd ki a kedvenc állataidat és kezdd el a játékot, amely élménnyé varázsolja a napodat.

Rendezés:

Melyik gyermek vagy éppen felnőtt ne szeretné az állatokat? Legyen szó cicáról, kutyáról, hörcsögről lóról vagy bármilyen más állatról. Kínálatunkban rengeteg színes állatos témájú játékkal találkozhatsz, lehet az társasjáték, kreatív, mágneses, puzzle vagy fajáték egyaránt.
Fajátékaink jó minőségű fából készülnek, neves gyártók által. Ilyen a Melissa & Doug, Djeco vagy a Legler. Mindegyik márkából való játékok közkedveltek a gyermekek körében, és a felnőttek is szívesen vásárolják ezen gyártók játékait.
Rengeteg kreatív állatos játék közül is lehet választani, ha a gyerkőc szeret alkotni. Festőkészletek, kaparós képkészítők, matricázó szettek, ékszerkészítők, mozaik kirakók, legyen szó bármelyikről egyedi és szép alkotások fognak majd születni.
Rengeteg logikai játék is megtalálható állatos témakörben, mellyel a gyermek egyedül, különböző feladatokat megoldva tud játszani. Ezek remekül fejlesztik a logikai készséget, gondolkodást és probléma megoldást egyaránt.
És végül rengeteg remek társasjáték áll szintén rendelkezésre állatos témakörben kicsik és nagyok számára egyaránt, melyekkel öröm a játék.

Gyakran ismételt kérdések

1. Milyen típusú állatos játékokat találok a kínálatban?
Az állatok az egyedüljátszós játékoknak, a társasjátékoknak, a logikai játékoknak és a kreatív játékoknak is alap témát biztosítanak.

2. Milyen korosztálynak ajánljátok az állatos játékokat?
Nem igazán korosztályhoz köthető. A piciknek, a nagyoknak, és a legnagyobbaknak is olyan állatos játékokat kínálunk, amelyek az adott életkori sajátosságokat figyelembe veszik. 

3. Hogyan fejlesztik a gyerekek kreativitását az állatos játékok?
Ugyanúgy, ahogyan a nem állatos játékok. A nálunk vásárolható játékok a problémamegoldáson alapulnak, így a megoldáshoz, és a nyeréshez vezető utat a kreativitás vezeti.

4. Mik a népszerű állatfigurák az állatos játékok között?
Az első három állat holtversenyben: kutya, cica, és a ló. Utánuk a vadállatok következnek: panda, oroszlán, elefánt és társaik. Rajtuk kívül még a madarak és a bogarak nagyon kedveltek.

5. Van-e interaktív lehetőség az állatos játékokban?
A legkisebbeknek készített állatos játékok többsége interaktív, nyomogatható gombokkal, hanggal, fénnyel. A nagyobbaknak az interaktív kvízjátékok témái között is nagy szerep jut az állatoknak.

6. Hogyan segítik az állatos játékok a gyermek fejlődését és tanulását?
Elsősorban a játék logikája az, ami fejleszt. A kvízjátékokból sok ismeretanyaghoz jut a gyermek. Ezen kívül az érzékenyítés nagyon fontos feladatunk. Szeresse a gyermek az állatokat, óvja a környezetet, és váljon tudatossá e téren.

Bevonunk az izgalmas játékok világába

Árukereső.hu Árukereső.hu