Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Állatos játékok

Állatos játékok piciknek, ovisoknak, iskolásoknak. Állatos fejlesztő játékok, szerepjátékok és társasjátékok. Minden ami állatos, válogass:
Rendezés:
Melyik gyermek vagy éppen felnőtt ne szeretné az állatokat? Legyen szó cicáról, kutyáról, hörcsögről lóról vagy bármilyen más állatról. Kínálatunkban rengeteg színes állatos témájú játékkal találkozhatsz, lehet az társasjáték, kreatív, mágneses, puzzle vagy fajáték egyaránt.
Fajátékaink jó minőségű fából készülnek, neves gyártók által. Ilyen a Melissa & Doug, Djeco vagy a Legler. Mindegyik márkából való játékok közkedveltek a gyermekek körében, és a felnőttek is szívesen vásárolják ezen gyártók játékait.
Rengeteg kreatív állatos játék közül is lehet választani, ha a gyerkőc szeret alkotni. Festőkészletek, kaparós képkészítők, matricázó szettek, ékszerkészítők, mozaik kirakók, legyen szó bármelyikről egyedi és szép alkotások fognak majd születni.
Rengeteg logikai játék is megtalálható állatos témakörben, mellyel a gyermek egyedül, különböző feladatokat megoldva tud játszani. Ezek remekül fejlesztik a logikai készséget, gondolkodást és probléma megoldást egyaránt.
És végül rengeteg remek társasjáték áll szintén rendelkezésre állatos témakörben kicsik és nagyok számára egyaránt, melyekkel öröm a játék.
Árukereső.hu Árukereső.hu