Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Egyszerű társasjátékok

Téged is elriasztanak a hosszú és bonyolult játékszabályok? Akkor most nagyon jó helyen jársz! Itt egyszerű, nagyon gyorsan megtanulható játékokat gyűjtöttünk össze, válogass.
Ezek a játékok egyszerűek de nagyszerűek, tehát annak ellenére, hogy nem összetett a játékszabály, élvezetes társasjátékok.
Nem kell órákig böngészned a játékszabályt! Pár perc és már játszhattok is:
Rendezés:

Egyszerű társasjátékok egyszerű játékszabállyal, amit nem kell órákig böngészni, hogy elkezdhess vele játszani. Ezeknél a játékoknál nem fordulhat elő, hogy nem veszed őket néhány hónapig, és elfelejted hogyan kell játszani, majd kezdheted előröl a szabályok bogarászását. Rövid, könnyen érthető játékszabályokat tartalmazó játékok. Egyszerű játékok nem csak kicsiknek. A felnőtteknek, tiniknek való játékok közt is találhatók olyanok, amelyek egyszerűen és nagyon gyorsan megtanulhatók. Így nem megy el a buli fele, azzal, hogy a játékszabályt magyarázzátok a barátoknak, családtagoknak. Csak előveszed és játszol!

Árukereső.hu Árukereső.hu