Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Gyöngyfűzők és egyéb fűzés játékok

Gyöngyfűző és egyéb fűzős játékok babáknak, 2-3 éveseknek, 4-5 éves gyerekeknek és nagyobbaknak is:
Rendezés:

Gyöngyfűző játékokat találsz ezen az oldalon különböző méretben, anyagból számos korosztály részére. Első gyüngyfűző kicsiknek, nagyméretű, óriás gyöngyfűzők, vagy kisméretű gyöngyfűző készletek nagyobb gyerekeknek. A legszebb gyerek gyöngyfűző készletek egy helyen.
2, 3, 4 éveseknek és akár tiniknek is találsz nálunk gyöngyfűző szetteket.
Fa gyöngyfűző készleteken, fa fűző játékokon kívül műanyag gyöngyfűzők minőségi anyagból lányoknak és fiúknak is.

Fa gyöngyfűző játékok sokkal kedveltebbek a gyerekek és felnőttek körében is, mint műanyag társaik.
2 évesnek, babáknak még nagy fa gyöngyfűző ajánlott, akár az állatos gyöngyfűző készlet. 5 évesnek már kisebb méretű gyöngyfűzők is jók, mert a kezecskéik már ügyesen megfogják a kisebb szemeket.
Számos fa gyöngyfűző készlet kapható. Gyerek és tiniknek való kivitelben is.
A sima fűzhető golyó alakú fa gyöngyök mellé érdemes különleges alakú elemeket is vásárolni, mert jobban ösztönzi azokat a gyerekeket, akik nem érdeklődnek a gyöngyfűzés iránt, pedig szükséges a kézügyességük, finom-motoros mozgás fejlesztéséhez, ami később az iskolában a szép íráshoz kell.

Árukereső.hu Árukereső.hu