Plüss játékok

Találd meg gyermeked új kis barátját a plüss játékok kategóriánkban. Plüss állatok, babák kicsiknek és ovisoknak a Little Dutch, Clementoni és Fisher Price márkáktól.
Rendezés:

A plüss játékokra egy gyerek sem tud nemet mondani

Biztosan te is emlékszel még az első plüss játékodra, sőt lehet, hogy még most is féltve őrzöd a hű társadat.

A plüss játékok és plüss állatok minden kultúrában töretlen népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében. Ez nem is csoda, hiszen megannyi érzelmet és funkciót társíthatunk hozzájuk. Valóban igazán kivételesek a gyerekjátékok között.

A plüss játékok gyakran az első, önállóan választott tárgyaink. Ezek a puha, kellemes tapintású játékok érzelmi biztonságot nyújtanak a kisgyermekeknek különösen az éjszakák során, idegen környezetben vagy például a bölcsődei és óvodai délutáni alvások alkalmával.

A gyerekek személyiséggel, érzelmekkel ruházzák fel ezeket a kedves játékokat. Ölelgetik, simogatják, gondozzák őket és különböző szituációkba keverednek velük, amely segít nekik megérteni és feldolgozni a nap történéseit. Éppen ezért fontos szerepet töltenek be a tanulási folyamatokban is.

A fantázia fejlesztéséhez elengedhetetlen eszköz, a plüss játékokkal való kommunikáció pedig segíti a szociális és nyelvi készségek fejlesztését is.

Webáruházunk kedvenc karakterei a plüss maci, cica, kutya és persze húsvétkor kihagyhatatlan a nyuszi is.

Kifejezetten olyan márkák termékeit válogattuk ki vásárlóink számára, amelyek a minőség és az esztétikum képviselői, így biztosan megtalálod gyermeked új kis barátját a Little Dutch bájos plüss babái vagy a Clementoni és a Fisher Price plüss játékai között.

Árukereső.hu Árukereső.hu