Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Húsvéti ajándék ötletek, húsvéti játék ötletek

 

Sokszor gondban vagyunk, hogy milyen ajándékkal lepjük meg gyermekeinket húsvét alkalmával. Vannak, akik csak apró ajándékokat rejtenek el a kertben a fűben, vagy bokor aljába, és vannak akik nagyobb ajándékkal szeretnék meglepni gyermekeiket. Rád melyik jellemző? Bármelyik kategóriába is tartozol, itt megtalálod a tökéletes ajándékot. Válogass kisebb, pénztárcakímélő játékaink és kimondottan húsvéti, nagyobb ajándékaink közül. KATTINTS A KÉPRE, válassz:
 
  
 
Igyekszünk most mindenkinek tippeket adni, segíteni. Húsvéti ajándék ötleteinkhez kattints ide, vagy a képre >>>
 
 
A legjobb házi készítésű húsvéti játék ötleteink:
  • csomagoló, vagy színes papírból, de ami még "olcsóbb", újságpapírból vágjunk ki két-két azonos mintájú-színű tojást, és készítsünk memória játékot belőle.
  • egy újságból, amiben már van húsvéti reklám, készítsünk húsvéti puzzle-t, vágjuk fel darabokra egy képet, vajon a gyerekek össze tudják újra rakni?
  • vágjunk ki újságból húsvéti témájú képeket, és osszuk szét egymás között. Mindig valaki lerak egy képet, és mond a képről egy mondatot, próbáljunk mindannyian így egy mesét kitalálni a képek segítségével.
  • vágjunk ki papírból egy nagy tojás alakú formát, és díszítsük a konyhában található dolgokkal (apróra vágott alufólia, színes újságpapír, ha beragasztózzuk, szórhatunk rá magvakat, pirospaprikát, mákot, stb.), vagy csak egyszerűen fessük ki.

Továbbá összegyűjtöttünk egy-két ingyen letölthető, kinyomtatható játékot (kattints a képre és nyomtasd ki):

Húsvéti tojás színező-kifestő:     Húsvéti sudoku:      Húsvéti labirintus:      Vonalhúzó-gyakorló:

                  

 
Ezen cikket kérnénk kizárólag a forrás megjelölésével (www.okosjatek.hu) használják fel!
 
Legkedveltebb húsvéti játék, húsvéti ajándék ötleteink, válogass a következő játékok közül:
Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek