Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Húsvéti ajándék ötletek, húsvéti játék ötletek

Sokszor gondban vagyunk, hogy milyen ajándékkal lepjük meg gyermekeinket húsvét alkalmával. Vannak, akik csak apró ajándékokat rejtenek el a kertben a fűben, vagy bokor aljába, és vannak akik nagyobb ajándékkal szeretnék meglepni gyermekeiket. Rád melyik jellemző? Bármelyik kategóriába is tartozol, itt megtalálod a tökéletes ajándékot. Válogass kisebb, pénztárcakímélő játékaink és kimondottan húsvéti, nagyobb ajándékaink közül.
KATTINTS A KÉPRE, válassz:
  
 
Igyekszünk most mindenkinek tippeket adni, segíteni. Húsvéti ajándék ötleteinkhez kattints ide, vagy a képre >>>
A legjobb házi készítésű húsvéti játék ötleteink:
  • csomagoló, vagy színes papírból, de ami még "olcsóbb", újságpapírból vágjunk ki két-két azonos mintájú-színű tojást, és készítsünk memória játékot belőle.
  • egy újságból, amiben már van húsvéti reklám, készítsünk húsvéti puzzle-t, vágjuk fel darabokra egy képet, vajon a gyerekek össze tudják újra rakni?
  • vágjunk ki újságból húsvéti témájú képeket, és osszuk szét egymás között. Mindig valaki lerak egy képet, és mond a képről egy mondatot, próbáljunk mindannyian így egy mesét kitalálni a képek segítségével.
  • vágjunk ki papírból egy nagy tojás alakú formát, és díszítsük a konyhában található dolgokkal (apróra vágott alufólia, színes újságpapír, ha beragasztózzuk, szórhatunk rá magvakat, pirospaprikát, mákot, stb.), vagy csak egyszerűen fessük ki.

Továbbá összegyűjtöttünk egy-két ingyen letölthető, kinyomtatható játékot (kattints a képre és nyomtasd ki):

Húsvéti tojás színező-kifestő:     Húsvéti sudoku:      Húsvéti labirintus:      Vonalhúzó-gyakorló:

                  

Ezen cikket kérnénk kizárólag a forrás megjelölésével (www.okosjatek.hu) használják fel!
 
Legkedveltebb húsvéti játék, húsvéti ajándék ötleteink, válogass a következő játékok közül:
Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek